Fredag
Publicerat den

Alltså helvete vad tiden flyger iväg! En vecka sen sist jag kika här inne. Förra helgen blev ännu bättre än jag vågat hoppats på. Men två dagars festande, massa jobb och skola gjorde sig påmint idag. Jag är ju lite av en full fart människa och har ingen bromsknapp så när det blir en lugn stund så total däckar jag!
 
Hela veckan har gått super fort, var och jobba på ett nytt jobb. Jätte roligt faktiskt då det var mycket som var otroligt nytt och ovanligt, kul med olika perspektiv! Tycker att det är så himla roligt o få chansen och testa på olika ställen, värsta som finns är ju o bli bekväm i sig själv. Tummen upp för utveckling!
 
Med GBP går det framåt, inget lär hända innan sommaren vilket gjorde mig lite ledsen men har fått tid för ett nytt möte så nu är jag super pepp, rädsla har mer gått över i ett mentalt förberedande, kanske lika bra att det blir av efter sommaren.
 
För övrigt har jag en lugn helg framför mig vilket känns skit tråkigt! Jag som gillar fart och fläkt har otroligt svårt o komma till rå. Denna helg är första helgen på flera veckor (månader?) som jag varken ska jobba eller har något planerat. Men som tur är kommer syster imorgon så det lär inte bli alltför mycket dötid.
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo