Torsdag
Publicerat den

Jag har aldrig varit någon vidare grubblare. Det är mycket som är svart eller vitt för min del. Dagdrömmare dock utan dess like! Drömmer mig ständigt bort. Men senaste tiden har tankar skenat iväg och jag kommer på mig själv mer eller mindre o grubbla över det mesta. Mycket över förändringarna som ska ske men även mycket över om det är rätt beslut eller inte. I min hjärna är allt redan färdigt jag är på andra sidan. Men sen får jag en reality check o fallet är inte sådant. Har även börjar drömma mardrömmar, mycket om vad som komma skall o det skrämmer mig. Jag är ingen gråtare men så fort jag börjar tänka på det börjar klumpen i halsen att samlas.
 
Konstigt allt detta hur en sådan här resa förändrar en in i från ut verkligen!
Idag har jag inte gjort många vettiga knop. Fixade lite på förmiddagen och sedan blev det en sväng på skolan och stan med vänner. Försöker nu läsa sista utav litteraturen till imorgon men tankarna skenar iväg som vanligt! Något som är positivt var att jag hämta min dugga jag gjorde för två veckor sedan och jag hade enbart ETT fel! Känns mycket fint!
 
På tal om fint, helgen lär bli fin. Syrran kommer imorgon, jobb lördag och sedan twisterall och söndagen ska ägnas åt en av mina finaste vänner. Känner på mig att det kommer smaka håll käften helg! Men det känns fint, jag behöver det, behöver tänka på annat.
 
/ Ermina
 
 
 
 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo