Bad girl, good lips
Publicerat den


Stress Stress Stress
Publicerat den

Det har varit ett par riktigt tunga dagar denna vecka. Förra helgen blev ju som sagt succe men jag kan inte frångå att jag hade ont i magen hela lördagkväll och söndag. På Måndagen eskalerade allting och jag spenderade nästan 9 timmar på akuten. Röntgen och blodvärden såg bra ut och tarmvred uteslöts. På tisdagen var jag tillbaka igen för en gastrostomi ( äckligaste jag gjort någonsin ). Det såg bra ut också så nu vet de inte vad det är längre. Har det inte släppt helt tills nästa vecka blir det kirurgi, vilket jag helst slipper!
 
I grund och botten tror jag allting beror på stress och dåliga matvanor. Jag skulle ljuga om jag sa att jag skött mig så nu måste jag vara lite självisk och känna mig lite jobbig men det ÄR viktigt för mig att äta ofta och oavsett vad jag gör måste jag vara besvärlig och äta. Igår kom jag hem från Motala, finns ju inget som att komma hem till mamma och pappa efter ett par jobbiga dagar. Nu är jag tillbaka i Norrköping och bör ta tag i uppsatsen men först ska jag ta det lugnt idag, vila upp mig och försöka få bukt på min stackars mage.
 
Vi hörs vänner!
 
 Studentliv och allt därtill
Publicerat den

Hade en så jävla härlig kväll igår. Sista tömningen på kårhuset och hela kvällen andades student. Samling hos grabbarn vidare till en korridor för förfest och sedan Trappan. Alla mina käraste på en och samma kväll,jag njöt.
Kvällen avslutades på bästa vis, Donken och så sleepover hos mig!
Det är kvällar som dessa som jag kommer sakna. Så mycket kärlek i dessa bilder !:)
 
Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Men mys och god mat är inplanerat så ska jag nog kunna tackla den kommande veckan med!:)
 
VI hörs kompisar!
 
 Tjejmiddag
Publicerat den

Igår bjöd jag på trerätters och tjejerna stod för drinkarna!
Så mysigt. de gjorde en syrlig körsbärsdrink som kan ha varit det godaste jag druckit. Ni bara måste testa det! Resten av kvällen åt vi gott och pratade bort flera timmar i sann tjejanda. Jag älskar dessa tjejkvällar, tjejerna är ju i sig helt fantastiska. Men att kunna prata om skor, kläder och ppiller är fan jävligt underskattat. Ser redan fram emot nästa middag! 
 
Ikväll är min sista tömning på kårhuset. Med blandade känslor måste jag medge, kan ni förstå att mitt studentliv lider mot sitt slut ? 
 
 
 
 Kontrollerad ADHD
Publicerat den

Dessa veckor innan jul brukar gå i ett men nu är det fan i mig inte klokt. Dagara bara rusar förbi och helt plötsligt är det en ny vecka. Denna vecka påbörjades i motivationens tecken. Kompetensutevecklingsdag med jobbet och sedan Uppsala med studiebesök. Så himla roligt och lärorikt. Att jag hamnat hos ett toppengäng visste jag innan men de är verkligen helt fantastiska och vid varje möte så lär jag mig så himla mycket. Kan aldrig ens våga drömma om att komma till en sån bra arbetslplats!
 
Idag hade jag handledning med uppsatsen och nu sitter jag och kämpar med den. Det är inte långt kvar nu men fan så orken tryter. Snart är det iaf lite jul och lediga dagar förhoppningsvis!
 
Ikväll är det PH och mys på schemat. Ska ta ett långt bad och sen bara vila hela kvällen. Är så mentalt utmattad just nu av allting. Något annat roligt är att jag kommit under -30 nu, ja närmare -40 visserligen men -30 var en stor milstolpe.  Så nu ska jag färga och klippa mig som belöning. Ska bli SÅ roligt !:) 
 
Vi hörs vänner! :)
 
 I don't trust words, I trust actions.
Publicerat den

Har haft en riktigt mysig fredag! Igår somnade jag vid 21.30 helt slut i kropp och knopp, så idag bestämde jag skulle bli en lugn dag. Åt en lång frukost, plocka undan lite här hemma och pillade med uppsatsen. Sedan kom en vän förbi på en fika och vi prata bort flera timmar i ett enda svep. Det om något är vi grymma på. Nu blir det lite mat innan jag ska iväg o se idol hos en vän. 
 
Imorgon ska jag ta tag i uppsatsen ordentligt, idag har orken bara inte funnits.
Trevlig helg kompisar!:)
 
 
 Lycka o sånt.
Publicerat den

Jag måste erkänna att jag inte har mycket att komma med, dagen har spenderats i skolan och uppsatsen har varit i fokus. Roligare än så är inte just nu tyvärr. Men snaaaart, snart lever jag ett (nästan) bekymmersfritt liv. Kan inte med ord beskriva min glädje inför att börja jobba. Kommer säkert få äta upp detta men det ska bli så skönt att slippa denna ständiga psykiska stress man har som student.
 
Håll ut vänner, jag blir roligare snart!;)
 
 Juletider - mystider
Publicerat den

Blev ju första advent i helgen och inte var jag sen med att pyssla om hemmet lite. Redan i veckan småfuskade jag och gick här hemma och plocka! Nu ska det hinnas julbakas och en himla massa mys också! :)
 
 
 
 
Årets adventsljustake blev inte riktigt som tänkt men den duger minsann. Tur det är advent nästa år också och jag då kommer ha en LÖN så jag slipper snåla. Hatar att snåla!
 
 
 
Vardagsrummet är en riktig liten mysstuga numera, älskar filten jag hitta med små änglar på. SÅ FIN!
 
 
 
Såklart blev det en vit gran och det ser ju faktiskt inte alls så dumt ut måste jag få medge. 
 
 
 
Gardinerna pyssla jag om med lite sidenband så blligt men gör så stor skillnad. Mys!Dream big
Publicerat den

Helgen har varit såå mysig och på tok för kort!
Fredagen tillbringades med god mat och idol, så spännande nu med final i veckan! På lördag styrde vi kosan mot Motala för att fira en av mina fina vänner. På dagen blev det stallet med min stora tjej och sedan go fika på vårt ställe. Kunde inte blivit bättre. På kvällen svira vi om och drog oss mot födelsedagsbarnet men det bev en lugn kväll och vin. En annan nära vän droppade bomben om att hon väntar barn. SÅÅ KUL! Nu kan jag nog räkna min ogravida vänner på en hand, helt galet! När blev vi så vuxna?!
 
 
De är så fina! Min stora tjej är så klok, här berömmer hon hästen för att den var så duktig och så lovar hon att nästa gång ska han minsann få två morötter. Gissa om mitt hjärta smälte!
 
 
Tshirten är i strl M och kjolen kunde jag inte ens drömma om att kunna bära, nu sitter de som smäck! Men nu måste jag börja träna riktigt ordentligt. Mina promenader blir färre och färre ju kallare det blir. Men har lovat mig själv att så fort denna dumma uppsats är klar så ska jag minsann ta hand om mig själv!