Lördag natt
Publicerat den

Kl är 4 är lördag natt och är sitter jag klarvaken. I vanliga fall brukar jag ramla in här hemma vid den här tiden efter en vild festkväll. Men inte inatt inte. Tentaperiod nu och efter all julledighet med jobb på Harrys och nyårsfirande så är min dygnsrytm åt helvete. Dels för att den är rubbad men även för att stressen sliter sönder mig!
 
Julen hemma var ett enda kaos, jobb och allt var bara en enda röra himla skönt att komma tillbaka till Norrköping och min egna ro. Ibland är det så tacksamt o vara bo själv och ro om sig själv. Just nu är det mesta tufft men jag kommer ta ur mig denna svacka med o då kommer det bli bra. Har så mycket planer för våren och vill verkligen uppnå allt men ofta är viljan det som sätter käppar för mig. Jag vill så mycket att det tillslut blir för mycket.
 
Nytt år o nya mål för alla nu antar jag, men faaaaaaan så trött jag är på all vikt och träningshet, jag menar GE ER! Det är inte klokt så folk hetsar, jag spyr lite i min mun varje gång jag ser någon skriva " nytt år, nya tag" man mm tills nästa vecka då du smäller i dig en chips påse, fy fan för samhällsidalen just nu! ÄCKLIGT !
 
Jag har ställt till det för mig själv på så många plan att jag inte riktigt vet hur jag ska ta mig ur denna röra, men det kommer ju bena upp sig det vet jag ju..
Nattankar så de ställer till det för en, ger en typ en ångestattack som heter duga. Ae om man skulle ta tag i uppsatsen i brist på annat kanske. Känner att jag bara svamlar nu haha
 
Vi hörs bloggis!