Måndag
Publicerat den

 
Vilken fantastisk helg jag haft hemma! Har bara umgåtts med nära o kära och haft grymt roligt! Var lite ledsamt att åka hem där på söndagen. Men så är det alltid med Motala, det känns alltid roligare att vara där på våren o sommaren! Vi firade även min lilla syster vilket avslutades med en superrolig kväll såklart!
 
Nu sitter jag o tankar fumlar runt! Imorgon är första besöket och jag nästintill av nervositet, helt sjukt att det sätter igång imorgon, kan inte förstå det!
 
 Onsdag
Publicerat den

Vilken jävla håll käften dag. Så himla tråkigt väder idag vilket leder till att mitt humör inte är bättre. Allt har varit jobbigt, hade seminarium det sista med den gruppen jag är med i nu. Tills nästa kurs får jag byta grupp, hallelujah moment! Just för tillfället sitter jag och kämpar med min tenta, vilket känns lite värdelöst. Har nått lite av en bristningsgräns just nu av all stress och hets att skulle någon säga att jag är ful så skulle jag börja stor tjuta nu. Dessutom lever min dator sitt egna liv vilket inte gör det ett dugg lättare. Ny dator står på prio ett!
 
I helgen ska jag fira min syster som fyller 20 jämna år, helt ofattbart att hon är så gammal. Fysiskt sett är det ju enbart tre dagar bort men mentalt sett är det tusen dagar bort för min del. Har ju hemtentan att lämna in, en dugga att göra på fredag och tre hela arbetspass innan jag kan slappna av. Skjut mig tack?!
Nåväl tillbaka till verkligheten!
 
/Ermina
 
 Tisdag
Publicerat den

Tisdag och även denna dag lider mot sitt slut. Sitter och kämpar med hemtentan, inget roligt alls måste jag medge. Har jobbat hela dagen och har den svåraste frågan kvar, typiskt! Men imorgon gör vi sista momentet i denna kurs och sen kan man förhoppningsvis lägga detta bakom sig. För nästa kurs ser jag fram emot riktigt mycket, en av de kurser jag längtat efter sen jag började plugga komiskt nog.
 
Rider fortfarande på lyckans våg, kan inte fatta 1 April drar det igång!
 
 Måndag
Publicerat den


Idag kom första brevet. 1 april är första besöket och steget mot nya mål. Helt plötsligt känns det så himla verkligt. Har drömt om detta brev så länge och nu äntligen kom det! 

/ Ermina 
Söndag
Publicerat den

Denna söndag tog en helt ny vändning. Istället för jobb ligger jag hemma o äter frukost eller brunch kanske det heter vid denna tid. Hela natten har jag mått dåligt av hemsk migrän o imorse kom även gårdagens rester upp. Illa! Är ju kroppen som säger ifrån till mitt 280 tempo. Ska nog ta det lite lugnt idag o kämpa vidare med tentan. Vila brukar funka! Inredning
Publicerat den

Även denna helg kom lika fort som den lär försvinna. I morse klev jag upp tidigt o gjorde fint här hemma. Fick faktiskt besök av mammsen och hennes vänner innan de skulle iväg på annat skoj. Sedan så vänta jag på min kära vän Anna som är min absolut segaste vän, helt fantastiskt vad tid kvinnan kan ta. Men nu har vi varit på maxi och handlat gott o nu så sitter vi o kämpar med hemtentan. Tanken är att den ska vara klar i början av veckan så vi kan koncentrera oss på den sista duggan som är på fredag resten av veckan. Fråga 1 är klar o nu hoppas jag att de andra frågorna går lika flitigt.
 
Imorgon ska jag jobba på ett av mina fantastiska jobb och plugga så detta lär nog bli en sån där helg som känns som att man inte sett röken av. Här kommer en liten tjuvkik på hur det ser ut hemma hos mig.
 
/Ermina
 
 Fredag
Publicerat den

Haft en fantastisk dag trots omständigheterna. Har verkligen strålat och varit på jätte bra humör konstigt nog. Duggan som skrevs kändes förvånansvärt enkelt och jag tror att även korkade jag kommer lyckas kamma hem ett G. Resten av dagen har flutit på. Nu har jag precis betalat alla räkningar o inser att jag lär leva på buljong även denna månad. Men vad gör väl det när livet börjar gå från bäcksvart till sprakande pastellfint!

För min del lär det bli en jobb och plugghelg. Tanken är att hemtenatan ska vi bli relativt färdig så vi kan koncentrera oss på den andra duggan nästa vecka. Nu ska jag bara njuta av denna fina fredag!

/Ermina

 

 

 
Torsdag
Publicerat den

Vilken fantastisk vecka det varit. Har ju som sagt en fullspäckad tid framöver nu, men ibland så slås jag av nöjdkänslan så allt-ordnar-sig-tänket kommer. Igår jobbade jag på ett av mina jobb och fy fan så jag trivs! Mina fina små barn o jobbisar, mysiga är de! På kvällen kom två av mina vänner o en gosig vovvsing hit. Vi hade en jätte mysig onsdag med pannkaksmys och greys, kunde inte bett om mer.
Idag har hela dagen gått i skolans tecken. Det är så mycket begrepp och min hjärna vill inte riktigt jobba med mig mer. Så har börjat känna fuck it, det går som det går helt enkelt. Men mysig dag har det varit ändå. Kaffe o små promenader med vovven har varvats med begrepp. Älskar att ha sällskap dagar som denna.
Nu åkte Ellida & Leria för ett tag sen och jag tänkte plugga lite till innan jag ger upp för ikväll. Lite kvällsmat och dusch ska hinnas med också tänkte jag. Sen får det bära eller brista imorgon för egentligen har jag inte så mycket tid eller energi att lägga på denna dugga innan det ska tas tag i nästa examination.
Men något som är otroligt kul är att jag får tillbaka 16.000 på skatten, chocken har ännu inte lagt sig så jag lever nog ännu på det lyckoruset, det lär jag göra länge om jag känner mig själv rätt!

/ Ermina
Måndag
Publicerat den

HAHA sikken kass bloggmoral jag har! Flera gånger om dagen gör jag ett inlägg i mitt huvud men det här med att gå in här o faktiskt skriva ner det verkar ytterst svårt. Har ju hänt en del sen sist inte så konstigt för trots att bloggen ligger död rullar ju livet på.
 
Har en del att se fram emot nu samtidigt som det är fruktansvärt stressigt just nu.
Men en remiss är iväg skickad och om ett år är jag eventuellet friskförklarad. Det är väl det som är nämnvärt. Det där med remiss, det återkommer jag med mer info om när det väl blir aktuellt. Blir spännande om allt går vägen!