Torsdag
Publicerat den

Vilken fantastisk vecka det varit. Har ju som sagt en fullspäckad tid framöver nu, men ibland så slås jag av nöjdkänslan så allt-ordnar-sig-tänket kommer. Igår jobbade jag på ett av mina jobb och fy fan så jag trivs! Mina fina små barn o jobbisar, mysiga är de! På kvällen kom två av mina vänner o en gosig vovvsing hit. Vi hade en jätte mysig onsdag med pannkaksmys och greys, kunde inte bett om mer.
Idag har hela dagen gått i skolans tecken. Det är så mycket begrepp och min hjärna vill inte riktigt jobba med mig mer. Så har börjat känna fuck it, det går som det går helt enkelt. Men mysig dag har det varit ändå. Kaffe o små promenader med vovven har varvats med begrepp. Älskar att ha sällskap dagar som denna.
Nu åkte Ellida & Leria för ett tag sen och jag tänkte plugga lite till innan jag ger upp för ikväll. Lite kvällsmat och dusch ska hinnas med också tänkte jag. Sen får det bära eller brista imorgon för egentligen har jag inte så mycket tid eller energi att lägga på denna dugga innan det ska tas tag i nästa examination.
Men något som är otroligt kul är att jag får tillbaka 16.000 på skatten, chocken har ännu inte lagt sig så jag lever nog ännu på det lyckoruset, det lär jag göra länge om jag känner mig själv rätt!

/ Ermina







NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo