Monday you suck
Publicerat den

Jag tror jag har någon form av kontrollerad ADHD eller liknande. När jag är uttråkad eller rastlös så kan jag bli så ledsen. Jag är en väldigt livsglad och positiv person överlag men när dessa infall kommer så faller hela min värld ihop känns det som. Måndag idag, förkyld, kallt grått och trist ute gör att mitt humör går i botten. På det så går det otroligt segt med uppsatsen och hela mitt liv känns som på hold fram tills januari.
 
Det här är den värsta känslan jag vet, för jag vet i själva verket att jag har det så bra. Jag har fin familj, vänner och ett bra liv. Jag är snart färdig med en lång utbildning som jag aldrig trodde jag skulle klara och dessutom har jag det bra ställt. Därför kan jag inte förstå dessa dippar. 
 
Just nu vill jag bara iväg, någonstans där det inte känns bekvämt o lätt. Jag behöver utmaning, behöver miljöombyte och det tillåter inte livet just nu riktigt därför är det bara ta tag i sig själv o få denna skitdag överstökad. För vilket tur att det är en ny dag imorgon som jag kan göra till fantastisk! 
 
Pusshej!
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo