Can't get you of my mind.
Publicerat den

Sitter i skolan och väntar in en kompis. Vi har en uppgift som ska göras med hjälp av gammal kurslitteratur, så vi ska till biblioteket och leta lite vettiga texter och förhoppningsvis bli färdiga idag! Praktiken gick snabbt idag o förutom timman ute så var det en väldigt mysig dag. Barnen var så mysiga o lugna och jag hade ett vettigt möte med min handledare. Känns himla bra o gå därifrån med en bra känsla i magen.
 
Igår kom min syster över o vi skulle se lite tv. Vi käkade hemmagjord guacamole o tacoschips till det. Har inte haft några problem förut med något men igår kom min första riktiga dump. Höll i sig i någon timma och oj så dåligt jag mådde. Ville bara spy upp skiten men det gick såklart inte. Är så tacksam att jag inte dumpar på det viset dagligen, hade aldrig pallat med det. Märker av nu att jag testar mina gränser till det yttersta. Många som påpekar o har åsikter igen, men det är ju MIN kropp och MIN mage, hur eller varför jag testar gränserna är ju ändå upp till mig. Jag ska leva ett normalt liv, det har alltid varit prio ett. Normalt men med ett litet matintag, vad jag sedan äter är upp till mig.
 
Måste även försöka ge mig ut på en promenad ikväll. Är så sjukt tråkigt när det regnar och är så kallt! Men försöka kan man alltid! :)
 
Puss&Kram kompisar.
 
 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo