I don't mind if you don't mind
Publicerat den

Vad trött jag blir på mig själv. Sitter o pluggar inför en tenta jag har imorgon och tankar bara smiter iväg till annat hela tiden. Det blir min sista tenta som skrivs och jag hoppas innerligt att jag klarar den för jag är så trött på skolan just nu och all min motivation är som bortblåst!
 
Praktiken rullar på som vanligt och jag stormtrivs, barnen är underbara, personalen likaså och mina tider är inte så dumma de heller. Kommer bli konstigt att inte kunna återvända dit utan istället vara anställd vid ett annat arbetslag. Men det ser jag fram emot också!
 
För övrigt rullar livet på, maten, motionen, kilona ja allt rullar i sin takt. Det har gått lite upp o ned med vikten senaste 2 veckorna men det är mina hormoner som spökar och lingonveckan som gör sitt. I lördags var jag i Ullared med ett gäng studenter. En rolig dag och mycket fick jag med mig hem. Orkade inte riktigt prova det jag hittat utan tog den strl som jag alltid brukar ha, gissa min förvåning när jag druknar i det när jag väl provar det hemma. Men som tur är har jag andra vänner som får anvädning av allt det fina.
 
Nu ska jag återgå till mitt tentaplugg. Ni kan väl hålla en eller två tummar för mig kompisar!
 
Puss&kram
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo