I was here
Publicerat den

Torsdag är min hatdag men även favorit dag. Segaste dagen på veckan men även sista dagen innan fredag. Hade dock en fin torsdag på praktiken o sedan hängde jag med syster och en kär vän. Nu ligger jag i soffan o ser på min kassa tv, som ständigt hackar. Bryter ihop snart, hatar boxer alltså!!
 
 
 
Till något roligare så måste jag ge mig själv en klapp på axeln. Igår var jag hos dietisen på en sista koll innan årsskiftet. Hon var mer än nöjd med mina -24 kg. O det skönaste av allt var atthon hade en lika vettig inställning som jag. Allt var okej så länge jag mådde bra o ville jag ta en kaka så var det helt okej. Skönt att få det bekräftat i denna GBP djungel där alla är fulla av en massa åsikter.
 
 
 
På kvällen när jag kom hem var jag sååå trött, frusen o ville bara lägga mig i soffan. MEN jag tog tag i livet, svirade om till träningskläder, klädde mig varmt och gav mig ut på en löprunda!  Har börjat löpa lite sedan jag fick godkänt på att träna. Det är fruktansvärt jobbigt men det har ständigt gått framåt. Igår sprang jag 3 km o gick ytterligare 4 km. Behöver jag påpeka att jag har sån sjuk träningsvärk efter varje träning. 
 
Nu ska jag bädda ned mig i soffan med gott samvete och leta efter halloweenkläder. Ska bli så skönt o få lägga sig ikväll.
Vi hörs kompisar!
 
 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo