Onsdag
Publicerat den

Sitter i skolan just nu och kämpar med mitt PM. Är så fruktansvärt trött på skolan och detta arbete. Vill bara ha det överstökat just  nu. Sen har jag ju 10 veckors examensarbete framför mig, inget jag längtar efter riktigt.
 
Annars är livet väldigt fint just nu. Va förresten ute i lördags, första gången sen operationen. Gick galant och jag hade en toppenkväll. Det mesta rullar på just nu och många gånger glömmer jag att jag ens opererat mig. Kilona står still eller de går ned i snigelfart iaf, men jag märker ju att jag blir mindre. Armbandet behöver spännas åt, likaså bh och jeansen behöver skärp numera så det händer ju lite, vilket är skoj!
 
Om två veckor ska jag till ULLARED! Längtar, där ska jag köpa mig en massa fint! Maten är det som går segast just nu, äta 3 mål o så 3 mellanmål är svårt när vardagen går i 180. Men Nästa vecka går jag ut på praktik och hoppas kunna komma in i någorlunda bra vanor. Ikväll ska jag dessutom på konflikthanteringskurs, ska bli riktigt spännande. Då min uppsats handlar om just konflikter! 
 
Tillbaka till äckelpmet då !
 
Puss & Kram kompisar!
 
 
Min gosiga säng längtar jag till just nu!
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo