Hattfnatt
Publicerat den

Idag hade jag en ledig tisdag, min tanke var att ta det lugnt. Strosa runt här hemma, dricka kaffe o ha det allmänt gott. Men dessa dagar tenderar jag att försöka hinna med allting o lite till. Det blev en runda på stan, inhandlade schampo&balsam, bokade brynplock o handlade annat nödvändigt. Spenderade helt enkelt pengar på skittråkiga utgifter.
Sedan blev det tvätt och laga storkok, lasagne, mums! Men allt ville tyligen gå snett idag o så har det varit. Svetten har lackat i pannan o vid ett tillfälle ville jag bara lägga mig ned o gråta. Tänker att nu tar jag en dusch och andas lite så löser sig allt. Tar en skön o välbehövlig dusch o kommer ut o ser att vi har ÖVERSVÄMMNING i hela badrummet, Meeeen come on!! Ibland undrar jag vad jag gjort herrn där uppe.
 
Efter ett samtal med min räddande ängel så har jag lugnat ned mig, sitter o äter på min förvånadsvärt goda lasagne nu o ska strax göra mig i ordning för att gå på AW. Som Adam sa så löser det sig, inget som hänt idag kommer få jorden att gå under och tar jag bara ett djupt andetag kan även jag se det komiska i allt. Tur jag har den där gossen som lyckas ta ner mig på jorden när varenda tanke är uppe i det blå o leker rövare.
Så nu ska jag göra mig i ordning o gå på AW, imorgon ska  ni få se på lite fynd jag fixat inför resan. Hade gott vänner! :)
 
 
 
 
 
 
 Kolmården
Publicerat den

På fredagen åkte jag till Motala och umgicks med familjen, heldag med en massa gos. Frammåt kvällen kom Adam och Syrrans pojkvän också och vi åt god mat, tårta och firade Mammsen som fyllde år på lördagen. efter allt kalasande var det dags att packa för vår utflykt. Vi gjorde supergod matsäck och hade med oss fika och kaffe i mängder. Lördagens destination var KOLMÅRDEN! 
 
Vi blev som barn på nytt, Bamses värld, åkatraktioner och DJUREN såklart. Allt var toppen, vädret var på vår sida kan man väl också säga. Molnigt men varmt till en början, sedan kom skuren när vi tittade på delfinsshowen och åt mat och resten av dagen bjöd på strålande sol. Det blev en helt fantastisk dag som avslutades på vår balkong med fika och ännu mer kaffe. Kan ju säga att man somnade lagom gott lördagkväll !
 
 
 
 Vaycay
Publicerat den

Nu har jag bara en dag kvar på jobbet innan jag tar helg. Såå skönt! Semester har aldrig kännt så nödvändigt som det gör just nu och om jag ska njuta! Ska njuta till fullo av min första betalda SEMSTER någonsin! 

Nu ska jag springa ner till Hemköp o hämta ut paket! :)
Vi höra kompisar, Puss&Kram! 
When the focus is so bad.
Publicerat den

Såhär i PMS-tider är det riktigt svårt att vara snäll mot sig själv. Det enda jag ser är stora lår, en mage som är slapp som fan och en kropp som inte orkar något. Att hjärnan kan vara så knäpp och att allt jag vanligtvis kan tänka bortom tar över av all tankeverksamhet är helt galet. 
 
Jag må ha gått ned mycket och kroppen må ham hängt med bra. Men hjärnan, den så fantastiska hjärnan spelar mig spratt oftare än jag någonsin vågat tro. Nu när bikinisäsongen är så aktuell så känns en bikini väldigt långt borta. Trots att jag alltid stolt visat upp min kropp oavsett storlek förr så känns det jobbigare än någonsin nu. Jag vill typ slå mig själv när jag tänker alla elaka tankar om min kropp. Jag har kommit såå långt på denna resa, varför ska huvudet vara så elakt för?
 
 Söndag
Publicerat den

Long time no see. Men så blir det ibland. 
 
Midsommar är över för i år och jag kan ju inte påstå att jag hurra när det har spöregnet konstant hela helgen. Men vi hade en mysig midsommar. Grill, vin, spel och goda vänner sällskap kan inte gå fel. För övrigt har jag under min frånvaro hunnit fylla år. Fått mig en massa fina presenter. Jag har hunnit spela paintball och fått massor av blåmärken.
 
 
 
Vi har varit på flera studenter och firat, mysigt och kul att se när de små blir stora! Det har ju bjudits på lite sol, så att mys i parken, glass och fika i solen har ju hunnits med också. Med andra ord lever jag ganska gott!
 
 
 
 
I veckan blev vårat kök färdigt, SÅÅÅ himla kul. Det blev riktigt fint och vi är så nöjda. Nu tar vi lite paus från lägenheten under sommaren och i höst ska vi investera i nya möbler, ny tv osv.
 
 
På viktfronten står det ganska still. Jag har nått min målvikt men måste verkligen komma igång med träningen så att kroppen byggs upp och blir stark. Jag är helt värdelös med mat, mellanmål och vitaminer. Förstår inte varför jag slarvar med det lär väl visa sig i längden och därför måste jag skärpa till mig! Det är ju så svårt att hålla goda vanor i liv såhär i sommar tider!
 
 
 
Idag så har vi slappat galet. Blev långfrukost på balkongen och en runda på Mirum. Efter god kvällsmat tog vi en lång promenad i solnedgången genom staden. Norrköping alltså, vilken vacker stad! Nu smaskar jag på kaffe och kakor. Ska strax hoppa in i duschen o förbereda mig för ännu en jobbavecka. Måtte den gå fort! 
 
 
 
 
Vi hörs kompisar, puss & kram!