Hattfnatt
Publicerat den

Idag hade jag en ledig tisdag, min tanke var att ta det lugnt. Strosa runt här hemma, dricka kaffe o ha det allmänt gott. Men dessa dagar tenderar jag att försöka hinna med allting o lite till. Det blev en runda på stan, inhandlade schampo&balsam, bokade brynplock o handlade annat nödvändigt. Spenderade helt enkelt pengar på skittråkiga utgifter.
Sedan blev det tvätt och laga storkok, lasagne, mums! Men allt ville tyligen gå snett idag o så har det varit. Svetten har lackat i pannan o vid ett tillfälle ville jag bara lägga mig ned o gråta. Tänker att nu tar jag en dusch och andas lite så löser sig allt. Tar en skön o välbehövlig dusch o kommer ut o ser att vi har ÖVERSVÄMMNING i hela badrummet, Meeeen come on!! Ibland undrar jag vad jag gjort herrn där uppe.
 
Efter ett samtal med min räddande ängel så har jag lugnat ned mig, sitter o äter på min förvånadsvärt goda lasagne nu o ska strax göra mig i ordning för att gå på AW. Som Adam sa så löser det sig, inget som hänt idag kommer få jorden att gå under och tar jag bara ett djupt andetag kan även jag se det komiska i allt. Tur jag har den där gossen som lyckas ta ner mig på jorden när varenda tanke är uppe i det blå o leker rövare.
Så nu ska jag göra mig i ordning o gå på AW, imorgon ska  ni få se på lite fynd jag fixat inför resan. Hade gott vänner! :)
 
 
 
 
 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo