Måndag
Publicerat den

Det går ju i ett hörni!  Jag önskar så att jag tog mig mer tid att sitta med datorn och hinna blogga. Men med ett heltidsjobb, järnbrist och en himla massa skoj som händer i livet så tryter orken tyvärr.
I helgen har jag umgåtts med vänner, min fina och packat. Nästa vecka flyttar vi till vår nyrenoverade trea, om jag längtar? Om jag är helt salig? Det här kommer bli så fint så fint!
 
Nu när vi flyttar så kommer jag även ha internet hemma vilket jag inte har just nu, så det kanske leder till att ett o annat inlägg trillar ned här. Vi håller tummarna! För övrigt känns livet jävligt fint. Det finns ju skitdagar det ska jag inte sticka under stolen med, men med lite positivt tänkande så kommer man undan med det mesta. 
 
Här kommer lite bilder från de senaste dagarna. Vi hörs förhoppningsvis snart igen kompisar! :)
 
 
 
 
 
 
 
 Tisdag
Publicerat den

De senaste två veckorna har jag försökt få en tid på Vårdcentralen. Känns helt omöjligt. Jag ringer vid 8 tiden o då är telefonkön full o jag får återkomma nästa dag. Så galet frustrerande så det finns inte! Idag är snön tillbaka o min längtan efter våren växer. Har haft en helt fantastisk helg o välkomnat Mars med bravur. Hoppas den springer iväg! För i april händer det så mycket skoj. Som jag längtar!