Ullared
Publicerat den

Denna helg har susat förbi snabbare än någonsin, en tidig fredag resulterade i häng med bästis och massa mys. För att sedan avsluta den med spa ute hos Adams syster. Riktigt mysigt! På lördagen var vi uppe före tuppen till och med för att bege oss mot ullared. Det blev en riktigt lyckad dag med mycket flyt och fynd. Glada kom vi alla hem vid 16.30 så UNDERBART! Hann vi packa upp allting och känna och kläma en extra gång innan vi båda däcka framför en film. 
 


Idag har vi mest gjort nödvändigheter, handlat inför veckan, gjort matlådor, städat osv. Adam sitter och jobbar och kikar kläder. Min garderob behöver sig ett ordentligt lyft! Kan räkna kläderna som är i rätt storlek på en hand numera tyvärr.
 
Imorgon börjar en höstlovsvecka på jobbet. Hoppas den går riktigt fort om inte så hoppas jag det blir en lugn och skön vecka efter en hemsk vecka som förra. 
Vi hörs kompisar, puss&kram
 



Ytlighet
Publicerat den

Lite varning för ytlighet nu, men ingen har väl dött av lite skönhet! Jag är en sucker för fina kläder men allra svagast är jag för underkläder och försöker att matcha så långt det bara går. För ett tag sen kom jag över ett jättefint set på H&M men det var tyvärr slut i min storlek. Har inte riktigt kunnat släppa det och gått och beklagat mig över att det var slut. Förstå då min glädje när jag häromdagen finner det i exakt min storlek. Lyckan var total!



 
Bilderna ger det inte riktigt rättvisa, men det är galet fint kan jag lova er! Så kul att kunna hitta snygga budget alternativ, annars brukar fina underkläder ofta så tråkigt dyra. 
 
 
 
 



FRISKFÖRKLARAD
Publicerat den

En katastrofal vecka lider mot sitt slut. Så himla skönt! Trots att veckan varit riktigt kämpig så fanns det lite ljusglimtar! Igår FRISKFÖRKLARADES JAG!!! 

Helt sinnessjukt. Kan ni fatta ingen mer epilepsi, inga mer mediciner, kontroller, undersökningar och tester! Glädjen går inte att beskriva och när han sa det så rann tårarna! Det är en sån befriande känsla att slippa tänka "tänk om" hela tiden. Jag är frisk nu som vilken annan människa som helst. Finns inga tecken på återfall eller likanade. Ja jag skulle kunna berätta tusen grejer som är positiva med detta men ni fattar nog lättnaden också. 



Idag jobbar jag kortdag och sedan blir det mys med bästis och ikväll ska jag på spakväll med Adams syster & mamma. Mysig fredag! Imorgon åker vi till ULLARED!! 

Det om något kommer ju bli helt galet roligt och ett bra avslut på en värdelös vecka! 

Vi hörs kompisar, 
Puss&kram 






Måndag
Publicerat den




Haft en riktigt dålig start på denna vecka. En lång lång måndag lider mot sitt slut. Förhoppningsvis är morgondagen bättre. 

Vi hörs kompisar! 
Puss&Kram 



I belive in you
Publicerat den




Fredagen blev en fullpott! Ett härligt gäng tjejer och vin kan ju inte gå så fel. Efter en stund på nattklubben kände jag mig skapligt felplacerad och valde istället att traska hem och gosa ned mig hos  min pojke. Väldigt fint det med. Så galet och tänka att det där var vad jag längtade efter förr. Dricka vin och dansa loss på klubbar. Hur roligt det än är så är jag såå färdig med det. En kväll i soffan med gott sällskap slår det alla gånger. Men det var roligt att få träffa tjejerna och framför allt roligt att få en liten kontrast på det annars så vardagliga. 
 


Lördagen gjordes inte många knop och jag tror att det var precis det jag behövde. Idag ska vi iväg på lite kalas och sedan blir det förberedelse för en ny vecka. En vecka som jag inte alls ser fram emot så mycket men en dag i taget och så är förhoppningsvis denna röra över snart också. Kan inte med ord förklara hur mycket jag längtar tills allting bara blir bra igen. Förstår att jag pratar i gåtor nu men med jobb och livet i allmänhet blir det rörigt ibland är väl allt jag behöver säga. Nu ska jag njuta lite av denna söndag innan det är dags att hoppa in i duschen. 


 
Vi hörs kompisar!
Puss&Kram!



Sundaymood
Publicerat den




Jag måste lära mig att stanna, försöka andas och låta saker och ting ta tid. Jag är expert på att lösa problem och vill göra det på engång helst igår! Ibland kan man inte göra det eller framför allt JAG kan inte göra det, det ligger inte hos mig och det är inte min sak att göra det. Jag får backa tillbaka lugna ner mig och bara vänta. TID, att det ska vara så svårt att ge det TID. Många som känner mig vet att jag har någon mildare form av kontrollerad ADHD och många gånger är det till min fördel men ibland blir det även till min nackdel. Som tex när jag hinner prata innan jag tänkt, ta beslut innan jag reflekterat över konsekvensen osv. 
 


Djupa tankar en söndag som denna, men ibland så blir jag bara så trött på mig själv. Att så enkla saker kan bli så svåra för mig. Men det är bara att Öva, öva och öva. Är ju inte mer än en människa tyvärr. 


Puss&Kram 



FREDAG
Publicerat den

Bekymmerslöst skålar vi med vin ikväll. En tjejkväll precis som den ska vara, ska dansa som att morgondagen inte finns och sedan ska jag sova sönder imorgon. För att jag ÄNTLIGEN kan!

Puss&Kram kompisar!

 

 



I got all I need when I got you and I
Publicerat den

Torsdag redan och denna vecka lider  mot sitt slut. Har kännts som en seg och motig vecka men tänka sig att man tog sig igenom den också. Imorgon vankas det tjejkväll och klackarna i taket. Hoppas bara min ork är med mig hela kvällen. Blir o klunka celsius varvat med kaffe.
 
Ska bli skönt med helg. Vi har lite inplanerat men inget som stör en skön SOVMORGON! Även att inget har hänt så känner jag mig så melakonisk och mentalt slutkörd på något sätt. Vet inte om det är hösten i sig eller vad det beror på. Men alla känslor är lite smått borta och det mesta kvittar lite. Likgiltighet är nog rätt ord och den känslan gillar jag inte alls. Hoppas på att en ordentlig tjejkväll sätter igång hormonerna så att känslostormen kommer igång igen.
 
Vi har precis ätit lite kvällsmat här hemma. Jag gjorde i ordning maten och så gick vi ut på en lång och skön promenad. Väldigt mörkt i skogen nu men det var skönt med den friska luften. Nu sitter jag med rosiga kinder och en tjocktröja på, en kopp te och en kram så är denna kvällen perfekt! :)



 
Vi hörs kompisar, puss&kram
 
 



Your love is all I need
Publicerat den

Vilken fin helg jag haft! I lördags kom bästis hit direkt från jobbet. VI åt god middag, svira om till finkläder och begav oss till Borgen för jugge-partaj! Hade en kanon kväll med min kärlek och bästa vän. En tjej kan inte önska sig så mycket mer. Idag avslutade vi denna underbara helg med Brunch på lingonfabriken, alltid lika gott!
 
Sen har vi bara tagit det lugnt här hemma. Vi kollade på dokumentär och somnade i soffan båda två så mysigt. Nu blir det lite debatt på tv innan en ny vecka drar igång. Bjuder på lite fina bilder från kvällen.
 
Vi hörs snart igen kompisar!
Puss&Kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Livets cirkel
Publicerat den






Everything means nothing if I ain't got you
Publicerat den

Igår var en så fin dag! Först hade jag planeringdag på jobbet, tar väldigt mycket på krafterna men är även en bra påminelse om hur jäkla bra kollegor jag har.Vi hade en rolig dag med mycket pussel och många bollar i luften. Det bjöds på massa onyttigheter och skratt så magen knep sig. 
 


När jag kom hem väntade en helt galet vacker bukett blommor, han slår aldrig fel min gosse. En höstbukett med vacka rosor och fina detaljer. Fick snabbt hoppa in i duschen för sen skulle vi iväg på äventyr och som jag undrat hela dagen vart vi skulle. Stoppet blev iaf Lagerqvists. En så sjukt vacker resturang som vi åt på första gången vi var ute och åt middag tillsammans så väldigt symbolisk men de har även en skagentoast som jag drömt om sedan vi åt där sist och senaste veckorna är skagentoast det enda jag tjatat om. 
 


Maten var lika magisk som förra gången och hela kvällen var magisk. Kunde inte sluta le en enda gång. Somnade gott med ett stort leende på läpparna. Adam har många bra egenskaper men just uppassning och få mig att känna mig som en prinsessa är hans speciallitet. Han är väldigt omtänksam och generös på kärlek när det kommer till just sådant. 


 
Ett år är inte lång tid, men för mig känns det som att det varit vi för alltid och jag hoppas att det ska vara vi för alltid. Han gör mig till en så bättre person och han får mig att känna en lycka jag aldrig trodde jag skulle få ta del av. Att vara i en relation är aldrig enkelt  och det går ofta upp och ner men det handlar om att vara ett och två på samma gång, vara sig själv men ändå delar av något så mycket större. Det handlar om att se lyckan i varandras ögon även när den är som obefintlig och höra hemma tillsammans men vartsom helst. Det handlar om val som egentligen är så självklara att älska och att vara lojal att inte kunna tänka sig ett liv utan den andra. Det handlar om att behöva varandra men ändå vilja vara tillsammans. 
 
Det handlar om en kärlek som är omöjlig att förklara men så beroendeframkallande och otroligt vacker.
 


 
Volim te♥️



365 dagar
Publicerat den

365 dagar av lycka!

Min min min bara min stora kärlek. 
Älskar honom mer än livet självt  ibland. 
Han gör mig så löjligt lycklig! ♥️