Måndag
Publicerat den

Jobbat 8-20.30 idag. Gissa om man är helt slut! Imorgon kör vi till fem. Jobbet tar på krafterna nu när mörkret börjar komma. 

Ikväll när jag kom hem hade Adam tänt ljus i hela lägenheten så då var det okej att komma in från kylan men jag är inte riktigt redo för den än tror jag. 

Nu ska jag krypa ned bredvid min kärlek, sömn är så underskattat nu för tiden. Efter helgen som varit så känns det som att jag hade behövt en till söndag! 
Vi hörs kompisar! ♥️






1 år tillsammans
Publicerat den

Vilken helg har blivit en del farande men nu äntligen är jag hemma igen. I fredags tog jag tåget hem till Motala och alla mina kärlekar där hemma. Vi hade fredagsmys och en hel dag på stan tillsammans. 



På lördageftermiddag blev det tåget hem till Motala och raka vägen hem till bästis. Ett ombyte senare var vi påväg ner på stan. Middag och Tjejmys! Galet mysigt och så himla gott! Drack den godaste drinken på länge! 

Hem och sova o idag så fick jag ÄNTLIGEN efter många veckors smygande överraska min kärlek. Vi firar ett år på torsdag och eftersom det är vardag så vet jag att vi inte är överdrivet pigga efter en hel arbetsdag. Därför bokade jag brunch åt oss idag och en hel mysig söndag tillsammans istället. Bruneheim uppskatta han men mest gick väl ps4at hem. Jag köpte det för ett par veckor sen och dom som känner mig vet hur svårt jag har att hålla tyst om överraskningar men tji fick de! Idag kunde han äntligen få som present och jag fick lätta på mitt hjärta! ♥️



Helgen har varit toppen men jag ser fram emot att bädda ned mig ikväll, för lite sömn och mycket aktivitet har resulterar i en huvudvärk som heter duga! 

Vi hörs kompisar, Puss&Kram 



Torsdag
Publicerat den

Dag två av två på utbildningen och snart är den slut. Har varit två intensiva men väldigt intressanta dagar. Dock ska det bli jätteroligt att komma tillbaka till jobbet imorgon. Barnen är faktiskt roligare än att behöva sitta still. 

Imorgon kommer ju även mina tjejer och som jag har längtat!!

Igår blev det middag hemma hos oss. Adam, hans mamma och Lucas kom förbi efter att ha servat bilen. Emma var där med så blev en riktigt spontan och mysig kväll. 

Snart är det ju helg också såå magiskt! Älskar helgen! 

Vi hörs kompisar! Puss&Kram 






It all starts with me
Publicerat den

Jag är inne i någon form av svacka, höstdepression or what ever. Hela livet känns surt och jäkligt och det mesta är jävligt tråkigt. Har aldrig varit sån här förut så vet inte riktigt hur jag ska hantera det eller handskas med det. Det tråkiga är att det går ut över människor som inte förtjänar det. Idag kände jag att det fan får vara nog. Jag är den enda som kan fixa det här och jag är den enda som kan göra så att det blir bra. Jag är en glad person annars och tänker  fortsätta vara det. Jag vill vara den bästa kollegan, dottern, flickvännen och kompisen som möjligt och måste därför börja vara snäll mot mig själv innan jag kan vara det mot andra. 
 


Har satt upp lite mål på garderoben i min klädkammare. Måste påminna mig själv om hur sjukligt lyckosam och tacksam jag egentligen är. Livet är så lätt att ta för givet och det känns som att jag gjort det senaste tiden. Har nog alltid levt lite i en rosa bubbla och just nu saknar jag den så därför får jag väl skapa mig en rosa bubbla igen. Oavsett så är det nog med detta, livet är härligt!
 
Imorgon börjar dag ett av två på en kurs, den kommer vara givande och rolig! 
Har precis tagit ett bad nu, Adam är iväg och jobbar och jag saknar honom så löjligt mycket, men förhoppningsvis hinner han komma hem innan jag slocknar så vi hinner kramas lite. Längtar så sjukt mycket till helgen, den kommer bli så mysig! 






Tisdag
Publicerat den

Har en lång vecka med enbart sena dagar denna vecka och dessutom går vi om varandra här hemma. Usch! Men snart så är det helg igen! Som jag lever för helgerna just nu, de är fan beyond heliga! 




På onsdag & torsdag ska jag på utbildning del två i Qi-gong. Ganska roligt men bara lite fel i tiden just nu när fokus ligger på allt annat. 
Ska dricka upp mitt kaffe och bege mig ut i regnet.
 Vi hörs kompisar, Puss&Kram 







Have to let it go ..
Publicerat den






Söndag
Publicerat den

Ännu en vecka är på ingång och förhoppningvis så flyger den förbi. Nästa helg ska vi träffa våra små älsklingar så var nog bra med en lugn helg nu!


Som jag älskar denna människa! Mitt lyckopiller! 





Lördag
Publicerat den

Kvällen igår blev super lyckad! Ett härligt gäng tjejer kan inte bjuda på annat. Imorse tog vi en välbehövlig sovmorgon och så har resten av dagen lunkat på. Vi har bara strosat omkring på Ingelsta, hälsat på Adams mamma och gosat i soffan. 


Jag håller på o gör lite köttfärslimpa till middag medan Adam slockna i soffan. Det är mycket baciller runt oss nu o stackarn verkar inte helt kry. Därför känns den här oplanerade helgen perfekt! Senare blir det ett varmt bad och gos! 


Märks att hösten är här o kylan smyger sig på. Jag är så sugen på att shoppa loss. Kan räkna plaggen i min garderob som passar på en hand nu. Lite nytt behövs men så himla trist när det är tråkgrejer som måste prioriteras. Ligger nu på 69kg och ska förhoppningsvis inte ner mer därför tänker jag att köpa nya kläder nu bör vara okej! 😊

Vi hörs kompisar , puss och kram! 



FRIYAY
Publicerat den

FREDAG imorgon ! Så jävla skönt! Har varit sån pina att ta sig upp varje morgon. Men först ska jag ha tjejkväll här hemma innan vi tar myshelg deluxe! Bara sova, äta gott och vara! Galet efterlängtat! 

Vi hörs kompisar! 😊






Öppning
Publicerat den

Öppning på jobbet och barnen börjar rulla in när som helst. Segt att komma upp så tidigt men skönt med en tidig eftermiddag. Idag blir det baka paj och träffa bästis. 

Igår var vi hos Adams mamma och käka middag och såg på sista falkfilmen. Såå bra men tvivlar starkt på att det var sista. Måste ju komma mer! 

Vi hörs kompisar, Puss&Kram 






Söndag
Publicerat den

Så är även denna helg snart slut. Har haft en riktigt bra helg, det behövdes! I fredags träffa jag bästis och sedan personalfest som bjöd på mycket skratt.  


Annars har helgen bjudit på familjetid, mys med min kärlek och mensvärk. Det sista kunde jag skippat. Men trots det så har helgen varit kanon. För första gången på flera veckor så sov jag gott en natt och det är stort!

Imorgon börjar en ny vecka. En vecka som ska bli bra har jag bestämt,inget annat är okej! 
Vi hörs kompisar, Puss&Kram !







Torsdag
Publicerat den

Torsdag kväll känns jävligt fint just nu. Maten står på spisen och sen blir det soffmys! 

Igår var vi ute mot Kolmården hos Adams kompis och hans tjej. De har köpt ett galet fint hus och så bjöds det på god middag. En trevlig kväll med ett härligt gäng! Imorgon är det fredag TIDIG fredag dessutom! Ska bli såå skönt med helg. Ska bara mysa med min älskling och sova ut! Denna vecka har minsann inte varit lätt o ta sig upp! 

Vi höra kompisar! Puss&Kram 






Tisdag
Publicerat den

En lång tisdag har börjat. Hoppas den går fort så jag får komma hem. Har inte mått så bra på senare tid och all ansträngning blir så jobbig. Hjärtat rusar, magen krånglar och jag känner mig allmänt matt o trött. På 1177 tror de inte det är något farligt men blir det inte bättre i veckan måste jag kolla upp detta. Så nu tar vi tag i denna långa dag kompisar! 
Puss&Kram 






Söndag
Publicerat den

Regn & ruskhelgen har gått i ett. Ingen rolig helg vädermässigt, men jag han träffa min bästa och har hunnit gosa så kan inte klaga!
 
Nu sitter jag och pluggar lite teori, ikväll blir det god mat och ännu mera mys! Är inte alls pepp på en nya vecka med detta väder, men det ska tydligen bli soligt hela veckan så det håller vi tummarna för!
 
 
 
 
Vi hörs kompisar, puss & kram!
 



HAN
Publicerat den




Som jag älskar honom! Finns ingen ände på det och ibland blir jag lite rädd för mig själv. Han är det finaste jag har och livet skulle helt enkelt inte funka utan honom. 

Hur levde jag innan honom? 

Mitt lyckorus
Min kärlek
Min klippa
Min glädje 
Mitt allt helt enkelt! 




FREDAG
Publicerat den




Jag ser att på alla mina senaste bilder så ser det ut som att jag har samma jeans på mig hela tiden,Haha! Jag äger fler par jeans, jag lovar er. Idag är fredag, som jag längtat efter den. Tyvärr ser det ut som att jag åkt på en stängning på jobbet, men å andra sidan kan inte veckan bli värre, så vi fixar det också!

Ska hälla i mig kaffet o bege mig mot bussen. Har ett viktigt möte nu på morgonen som jag inte alls är pigg på, men ska bli skönt att få det överstökat. Solen skiner just nu så detta kan ju bli en riktigt bra fredag förhoppningsvis!






Ett år som gastric bypass opererad
Publicerat den




4 september 2014 började min resa äntligen. Jag skulle befinna mig på avd 10 halv nio. Hade mamma hos mig som stöd så klev upp duschade med Descutan o packade väskan. Det var ju lite osäkert om jag skulle opereras eller inte pga min hemska förkylning. Men när en dr lyssnat o godkänt att allt lät bra blev jag skickad till operationen direkt. Fick säga hejdå till mamma o bästis som var med mig hela vägen upp. 

Väl där fick jag byta om till de så fina kläderna o så fick jag lov att sitta ned i ett rum. Där kom narkossköterskan in o gav drop samt satte nålar. Den 1,5 timman kändes som den längsta i mitt liv. 

Kirurgen kom in o frågade om jag var säker vilket jag var. Sedan så sattes allt igång. En snäll o rar sköterska kom o visa mig in till operationen där så tog det inte lång tid innan jag sövdes o vaknade sedan upp på uppvaket. Mådde oförskämt illa o hade fruktansvärt ont. Men fick som tur är snabbt medicin vilket var skönt. Var uppe o kissa inom en timma o fick sedan komma ned till avdelningen, skönt!


Nu ett år senare kommer jag knappt ihåg den första tiden. Jag minns att jag var väldigt pigg med tanke på ingreppet, var ute och gick mycket första dagarna och var relativt igång med livet bara någon vecka efter. Hade givetvis svårt att få i mig all mat, vatten och vitaminer men även det lossnade med tiden. Vet ärligt talat inte vart detta år tagit vägen för det känns som att det alltid varit såhär ?

Så ett år senare känner jag mig som en ny människa? Ärligt talat nej, utsidan ser jag också skillnad men på insidan är jag samma gamla Ermina. Lika fåfäng, utseende fixerad och om något ett lite skörare självförtroende. 
Redan innan operationen tog jag för mig av livet. Min övervikt var aldrig något bekymmer på så sätt. Jag har alltid haft människor runt omkring mig som älskar mig för den jag är. Men visst är det roligare att köpa kläder nu och att gå ut att äta är inget ångestmoment längre. 


Det mesta med operationen är positivt men så finns det saker som man aldrig riktigt blev informerad om. Jag är ju ett sådant fall som det gått exemplariskt för. Utan några större komplikationer. Men psykiskt sett har denna resa inte gått riskfritt. Allting förändras och hela synen på mig själv och hur jag ser ut har påverkats. Jobbigast är ändå andras tankar och åsikter. Egentligen bör de inte spela någon roll men ändå tycks alla ha så mycket tankar och åsikter. 


Ett årskontrollen gick utan några större problem. Det mesta såg bra ut och de var mer än nöjda med resultatet. 73 vill jag gå ned till men står fast vid 75 stabila vilket även dietisten önska att jag kunde nöja mig med. Men vi får se. Kan känna att jag saknar lite information, hade många frågor jag inte riktigt fick svar på och måste höra av mig till andra personer. Kan tycka att få träffa en dietist vid ettårskontrollen är lite lamt. Men så länge de är nöjda är jag glad! 

Kort sagt har detta år förändrat hela mig. På alla plan, jag är så himla glad att jag fick den här chansen. Men nu ska jag bara hålla vikten nere och fortsätta leva hälsosamt. 






Torsdag
Publicerat den

En celsius i massagestolen på jobbet! Tar mig igenom en seg torsdag lite lättare på så vis! 


Längtar så tills denna äckelvecka är över. Den har känts förjävlig varenda dag och minut. Känner knappt igen mig själv. Trött, ledsen och tankspridd. I helgen ska jag ta hand om mig och nästa vecka ska jag vara mitt gamla glada jag! Så enkelt är det. 

Men först ska jag jobba en lång fredag, men det blir Tacosmys med min kärlek så helgen börjar rätt bra ändå. 

Vi hörs kompisar, Puss&Kram. 




Morningthoughts
Publicerat den



Uppe långt innan klockan idag. Trots att det är öppning och klockan ringer sorgligt tidigt. Har sovit helt galet dåligt hela natten. Sömnen ville sig inte och alla tankar åt upp mig inifrån. Kommer bli en lång dag. Men hoppas den går fort så jag bara kan gömma mig under täcket resten av dagen. 

Den här hösten som kom som en käftsmäll var jag inte riktigt redo för. Men snart hoppas jag det kommer lite soliga höstdagar och det gillas! 

Idag är det 1-års kontroll. Vet inte om jag bör vara nervös eller inte. Är väldigt känslolös idag ovanligt nog. Men förhoppningsvis så går det bra. Ni kan väl hålla en tumme eller två! 

Puss&Kram kompisar!