Bitches I'm baaaack!
Publicerat den

Så fina ni är som kikat in här trots min frånvaro. Av lite olika anledningar har jag hållit mig borta från bloggen men nu ska jag minsann skärpa till mig! Eventuellt kan ett lösenord komm framöver men då hojtar jag till så att alla ni som vill följa med ska få möjligheten! :)
 
Sen jag senaste var här så har lite hunnit hända. Senast igår kapade jag av mitt hår! Kände att det var risigt och jag behövde en liten förändring. Sagt och gjort!
 
 
Förövrigt så har jag bytt ut socker och godsaker mot dadlar och bönpasta. Så fitness man är.. eller inte!
 
Min mage har krånglat en himla massa och så har jag ju som ni vet dragit på mig två kilon. Så jag tänkte slå två flugor i en smäll och försöka förändra lite i vardagen. Jag har även börjat träna 3 gånger i veckan tillsammans med Adam och för första gången på länge så känns det faktiskt roligt. Ser fram emot att ta mig dit och köra slut på kroppen. Just nu har jag dragit på mig en förkylning så det en lugn vecka som gäller.
Men kort och gott så försöker jag leva sundare och ta hand om mig själv. 
 
Mina två bästa vänner har även fått sina bebisar, två fina fina killar som gör livet lite finare för dom men även mig. En Widar och en Helge även om vi inte ses lika ofta som förr så njuter jag mer än någonsin av våra träffar.
 
 
 
 
 
Vår Bosse fyllde ett år i veckan och är numera en stor kille!
 
Givetvis har mycket mer hunnit hända med det orkar jag inte uppdatera om. Istället blickar vi framåt så får ni följa med mig i min kamp mot sockret!
 
Vi hörs kompisar, kramkram!
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo