Morsdag
Publicerat den

Vi sitter i bilen påväg till Motala. Det är morsdag idag så ska pussa lite på min mamma men även visa lite produkter för ett gäng tjejer. Adam och Bosse får hänga med pappa och Tyson. Perfekt kombination! 



Igår hade vi lite kalas för Adams mamma o sen har det varit en lugn helg. Vi tog en ordentlig sovmorgon imorse så vi fick sova ut.  Min nacke blir inte bättre och jag har dragit på mig en tråkig förkylning. Hoppas det släpper snart för känner mig som världens tråkigaste gnällpelle! 




En annan rolig grej är att jag fått mig en egen hemsida! Där kan man gå in och läsa mer om alla produkter, beställa direkt samt se alla priser. Så himla smidigt! 
Ska snygga till den så kommer en länk snart! 😊


Vi hörs kompisar! 






FOCUS ERMINA
Publicerat den

Jag har haft en riktigt tuff vecka. Det har kännts som att den aldrig tar slut.
Igår åkte jag på en släng av nackspärr och kände att jag nått botten. När jag klev in på toaletten  på jobbet med stressen i halsen och såg mig själv i spegeln såg jag allt jag INTE ville vara.
Jag var sliten, osminkad, ofräsch, irriterad och allmänt tråkig. Där och då bestämde jag att det fick vara nog. Igår tog jag en lång dusch, styrde upp med alla måsten. Idag har jag ätit en god frukost och ska snart göra mig i ordning för jobbet. Det är fredag och jag ska vara så glad som jag bara kan!
Allt handlar om mitt fokus och vad jag låter ta energi. Denna vecka har alla tråkigheter slukat min energi och det är nog med det! Nu ska BARA bra saker få energi!
 
Vi hörs kompisar!
Puss&kram
 
 



PMS, regn och allt däri mellan.
Publicerat den

Frusna fingrar som skriver idag. Vi kom hem här för en liten stund från en frallträff ute i spöregnet. Vi har varit borta på en hundrastgård och träffat massor kompisar till Bosse, så himla roligt! Så kul att få se andra hundar men i samma ras, blir ju så stolt över våran kille. Massor komplimanger och som vi förstår det så är det en väldigt bekymmersfri gosse vi har. 
 
 
 
 
 
Imorgon börjar förresten Bosse hos sin dagmatte Jessica. Så himla roligt! Han kommer spendera sina dagar med sin kompis kokos och hitta på en massa skoj medans husse & matte jobbar, bättre blir det inte!
 
Vi har haft en lugn helg här hemma på Nelinsgatan och tur är väl det! Jag har har fått världens PMS och känner knappt igen mig själv. Jag är arg, ledsen och överväldigad av känslor om vartannat. Igår när vi städade här hemma höll jag på att bryta ihop för att ugnen var så jobbig att rengöra, helt galet. 
På kvällen hade vi lite besök och mellofest. Helt seriöst så har jag nog inte varit med om sämre ESC på läääänge!
 
 
 
 
Nu blir det en varm kopp kaffe och jobb. Så roligt med det stora intresset angående forever produkterna. Det roligaste är ju att ALLA kan använda det och att folk verkar förstå hur mycket skit det är i alla vanliga produkter.
 
Vi hörs kompisar!
 
 



Önskelista 2016
Publicerat den

I år fyller jag 25 år, woohoo! :)
Jag älskar födelsedagar, både mina egna och andras, självklart ska det firas stort!
I år är inget undantag. Eftersom många frågar vad jag önskar mig så har jag gjort en önskelista utan innebördes ordning. Blir egentligen mest glad om jag får ha alla mina nära och kära runt mig! :)
 
 
 
- Fina blomfaten som finns hos Mique.


-Träningskläder från STRONGER


 


Supersöta skålar från rusta!



En ny mixer så jag kan göra goda smoothies igen! 
 
- Sen jag gick ned i vikt har många av mina smycken blivit för stora.
Ett nytt THOMAS SABO står högt upp på listan men även ringar från EDBLAD.



- Dena skönhet skulle pryda vårt vardagsrum  fint! 
- Calvin Klein setet har jag spanat efter länge


- Bidrag till min tatuering.




 
- Koppar från Rörstrand Mon amie är favoriten!


- Pastell koppar från trend sisters.
- Ett par Nike thea skulle jag inte dött av.
 
- Lite jordnötsringar kanske ! 
JAG SKOJAR ADAM! HAHA
Presentkort funkar alltid om fantasin är helt slut.
Det är några tips på vägen.
Men som sagt främst önskar jag mig alla mina nära och kära runt mig!