Fredag
Publicerat den

Alltså helvete vad tiden flyger iväg! En vecka sen sist jag kika här inne. Förra helgen blev ännu bättre än jag vågat hoppats på. Men två dagars festande, massa jobb och skola gjorde sig påmint idag. Jag är ju lite av en full fart människa och har ingen bromsknapp så när det blir en lugn stund så total däckar jag!
 
Hela veckan har gått super fort, var och jobba på ett nytt jobb. Jätte roligt faktiskt då det var mycket som var otroligt nytt och ovanligt, kul med olika perspektiv! Tycker att det är så himla roligt o få chansen och testa på olika ställen, värsta som finns är ju o bli bekväm i sig själv. Tummen upp för utveckling!
 
Med GBP går det framåt, inget lär hända innan sommaren vilket gjorde mig lite ledsen men har fått tid för ett nytt möte så nu är jag super pepp, rädsla har mer gått över i ett mentalt förberedande, kanske lika bra att det blir av efter sommaren.
 
För övrigt har jag en lugn helg framför mig vilket känns skit tråkigt! Jag som gillar fart och fläkt har otroligt svårt o komma till rå. Denna helg är första helgen på flera veckor (månader?) som jag varken ska jobba eller har något planerat. Men som tur är kommer syster imorgon så det lär inte bli alltför mycket dötid.
 
 Torsdag
Publicerat den

Jag har aldrig varit någon vidare grubblare. Det är mycket som är svart eller vitt för min del. Dagdrömmare dock utan dess like! Drömmer mig ständigt bort. Men senaste tiden har tankar skenat iväg och jag kommer på mig själv mer eller mindre o grubbla över det mesta. Mycket över förändringarna som ska ske men även mycket över om det är rätt beslut eller inte. I min hjärna är allt redan färdigt jag är på andra sidan. Men sen får jag en reality check o fallet är inte sådant. Har även börjar drömma mardrömmar, mycket om vad som komma skall o det skrämmer mig. Jag är ingen gråtare men så fort jag börjar tänka på det börjar klumpen i halsen att samlas.
 
Konstigt allt detta hur en sådan här resa förändrar en in i från ut verkligen!
Idag har jag inte gjort många vettiga knop. Fixade lite på förmiddagen och sedan blev det en sväng på skolan och stan med vänner. Försöker nu läsa sista utav litteraturen till imorgon men tankarna skenar iväg som vanligt! Något som är positivt var att jag hämta min dugga jag gjorde för två veckor sedan och jag hade enbart ETT fel! Känns mycket fint!
 
På tal om fint, helgen lär bli fin. Syrran kommer imorgon, jobb lördag och sedan twisterall och söndagen ska ägnas åt en av mina finaste vänner. Känner på mig att det kommer smaka håll käften helg! Men det känns fint, jag behöver det, behöver tänka på annat.
 
/ Ermina
 
 
 
 
 
 Word
Publicerat den


Tisdag
Publicerat den

Gick över förväntan idag! Var så nervös så jag trodde jag skulle spy ett tag. Men allt gick super bra! Jag var den enda utan respektive komiskt nog och vi var ca 30 st.  Av det de berätta hade jag koll på det mesta så det kändes bra, små detaljer jag fortfarande är nyfiken på men det får jag reda på vid nästa besök. Helt sjukt att detta är i rullning nu.
 
Har för övrigt varit en lugn dag, förutom mötet träffa jag Emma. Ska städa lite här hemma för att ev åka hem imorgon och umgås med mina fina.
 
/ Ermina