Bullar
Publicerat den

Hade en kort dag idag med kurs  i Linköping. Efter det åkte jag och åt med bästis innan hon åkte tillbaka till jobbet. Eftersom det var min tidiga tisdag och Adams mamma kommer förbi på lite middag ikväll passade jag på och baka lite bullar.
 
Nygräddade bullar och ett glas iskall mjölk, mums! Kommer nog glatt gå hem det där. För övrigt är det mesta fint just nu. Glider omkring på mina fluffiga moln o längtar till sommaren!
 
Om 10 veckor är det semester, hur knäppt är inte det?!
 
Vi hörs kompisar!:)
 
 Det finaste jag har.
Publicerat den

Fick lite flashbacks idag. Sitter och jobbar hemifrån med utvecklingssamtal. Himla skönt måste jag medge. Jag älskar mitt jobb men kan inte sticka under stolen med att jag saknar Liu. Kunna gå upp vid 8 ta en kopp kaffe och se på nyhetsmorgon för att sen sätta igång med dagen. Fina tider var det. Numera börjar mina dagar vid 6, hetsa i mig kaffet och trampa för livet för att inte bli för sen till jobbet. Men det har ju sin charm det också som tur är. 
 
Skrämmande att det redan är torsdag. Men väldigt skönt också. Helgen bjuder på solstrålar och plusgrader kommer nog bli fint detta. Vi pratar om att åka till Ullared här hemma. Har jag tur blir det ganska snart! :) Nästa vecka ska vi till IKEA och köpa sådant vi inte hunnit med, balkongen är något jag längtar efter att få sätta igång med! :)
 
Vi hörs kompisar! :) 
 
 Söndag
Publicerat den

Söndagsångesten är så påtaglig denna helg. Vill inte att helgen ska ta slut. Trots att jag älskarinnor jobb så är ju ledighet med alla kära svårslaget. 

Men nu väntar en hektisk och riktigt rolig vecka. Dessutom ska jag träffa massa fina i veckan så kommer nog bli fint detta! 

Nu ska jag äta lite knäckisar och gosa ned mig. Emma och Medina var här på lite mysfika och magen värker av allt skratt! 

Vi hörs vänner ! :) 


Ain't nobody loves me better
Publicerat den

Trots kortvecka så längtade jag sönder tills klockan slog 13.00 idag.
Vilken skitdag det började med men alltid finns det något gott med något ont. Cykeln ville inte, jag sov lite för länge och som grädde på moset sprack byxorna på jobbet idag. Kände där en kort stund att jag nog hade nått botten. Men nu en timma senare har jag duschat, fått på mig hela kläder och väntar på min kärlek. Idag ska vi gosa sönder. Äta gott, köpa fina helgblommor och bara vara. 
 
Trots att det nyligen var långledigt så tar rutinerna snabbt över. Just nu längtar jag efter sommar, sol och semester. Bara ben och sena kvällar. Kommer bli en jävla fin sommar detta år, så är det! :)
 
Vi hörs kompisar! 
 There is so many things to be happy about.
Publicerat den

Idag cyklade jag hem med lätta steg. Hade en lång och intensiv dag men solen lyste jag skulle möta upp min bästa och imorgon är det fredag. Sämre kan man ju ha det. Mötte upp Emma och hängde en stund på balkongen hos oss innan solen gick ned. Kaffe och efterlängtat tjejsnack. Adam kom hem och installerade vår Tivo ÄNTLIGEN bra tv kanaler igen. 
 
Nu ska vi fixa lite kvällsmat innan dusch o läggning. Imorgon är det tidig morgon som gäller men även tidig helg vilket alltid är uppskattad! I helgen ska vi ut på äventyr, SKOJ! :)
 
Vi hörs kompisar! 
 
 
 
 Tisdag
Publicerat den

Hej på er!
Vilket strålande väder det bjöds på idag! Älskar att det även var min tidiga tisdag. Det har ju gått i ett och så himla mycket skoj har hänt. för exakt en vecka sen flyttade jag ihop med min kärlek. Vi bor numera i en trea i stan. Mysgt som fan och kan faktiskt inte bli bättre! 
 
 
Påskhelgen har vi spenderat med familj, vänner och en himla massa pyssel i nya lägenheten. Framöver lovar jag att visa bilder men just nu är det mesta ett kaos mer eller mindre.
Idag cyklade jag hem från jobbet och hade sedan mysdag med syster. Vi hann med en runda på stan och glass i solen. Det blev nya bikinis och en himla massa fina träningskläder. Har börjat träna med Adam nu och fan vilket träningsvärk jag går runt med. Men ska jag ha beach 2015 måste det börja hända något. Vi har även börjat med sockerfitt hushåll o veckorna. SVINJOBBIGT! Godisråtta som man är så svider det men ännu en gång så påminns jag om den där beach 2015..
 
 
 
Hörs snart igen kompisar! :)