Monday you suck!
Publicerat den

Jag är verkligen ingen måndagsmänniska och kommer nog aldrig vara. Hela dagen har gått i ett och efter en eftermiddag med möte är jag ganska slut. 

Kom precis ut ur duschen och snart blir det lite kvällsmat innan idol och soffmys  Svårslagen kombo det där. Imorgon är tisdag och genast en mycket bättre dag! :)

Puss&Kram kompisar. 

Brunch
Publicerat denGårdagen bjöd på en härlig kväll med mina små favorit grabbar. Festlivet i all ära men känslan när jag kom hem o bädda ned mig i sängen som luktar oss slår fan allt det och lite till. Kort sagt hade jag en trevligt kväll!Denna söndag träffa jag Linn på stan o bruncha på ett helt magiskt ställe. Sååååå galet gott! Nu är min älskling påväg hem och kycklingpajen står i ugnen. Efter en galet fartfylld vecka och dessutom helg ser jag fram emot att mysa ned mig i soffan med min kärlek och en massa gott! 

I veckan ska jag på ettårskontroll. Så spännande! Vi hörs kompisar! 
Puss&Kram  En Ford på vår gård
Publicerat denKräftskivan igår var riktigt trevlig och vi kom hem lagom runda om fötterna och höga på livet. Imorse var det lite segt att gå upp men blev trots allt lite fart på oss när vi bestämde oss för att åka och kika på en bil. 

Så numera står det en Ford på vår gård! 
Det är ingen vit Audi men tills jag får mitt körkort är det en perfekt bil att klara sig med. Vi som bor i stan är egentligen inte galet beroende av en bil men det får trots allt vardagen att gå lite smidigare. 

Grabbarna meckar lite med pärlan för tillfället men strax blir det middag för oss för att sedan bege oss ut o möta världen. Imorgon blir en mysig dag då jag ska umgås med två av mina favorittjejer! 

Puss&Kram kompisar! Kräftskiva
Publicerat den

Seg dag på jobbet idag. Hela veckan har gått fort men varit galet intensiv. Vissa dagar är inte ens roliga. 

Ikväll är det kräftskiva som gäller och imorgon blir första utgången på så länge   jag kan minnas, men det blir kul!

Nu ni är hösten verkligen på ingång och det är ju faktiskt väldigt mysigt måste jag medge. 

Puss&Kram 


Vardagslunk
Publicerat den

Vad snabbt vardagen tar över! Men oavsett så är det ganska skönt att komma in i lunket. Det ger mig en så skön trygghetskänsla. Alla rutiner och allting faller på plats. 

I helgen blev det ett besök i Motala för att fira vår prinsessa som fyllt tre år. En dag fylld med massa skratt och gos! Nu i helgen så bjuds det på en massa skoj också så veckorna rullar på trots allt. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sen traska bort till vårdcentralen. Nästa vecka har det gått ett år sen jag operera mig och jag ska tillbaka på återbesök så har lite prover som ska in innan dess. Helt galet! Ett helt år, 365 dagar. 

Semester
Publicerat den

Seneaste två veckorna på semestern spenderade jag med min stora kärlek. En vecka låg vi hemma och var sjuka då jag lyckades smitta stackaren. Sen har vi varit på biljakt, solat & badat, ätit god glass, grillat och mest spenderat tid tillsammans. Det har varit en mysig semester med mycket glädje. Igår jobbade jag min första dag och jag kan med handen på hjärtat säga att det var lika härligt att komma tillbaka. Få träffa alla barn, föräldrar och kollegor. Man tar lite för givet hur mycket glädje de ger en tillbaka. Jag får försöka komma ihåg dessa ord när kylan i November slår till och jag står och ska öppna en kall onsdagsmorgon. Men just nu lever jag på ett lyckorrus och ska minsann njuta av det! :)
 
Puss & Kram kompisar.
 
 Bröllop
Publicerat den

 
Lördag 8/8 gifte sig en av mina närmaste vänner. Det var ett litet och intimt bröllop där bara släkt och de närmsta var bjudna. Otroligt vackert trots att det låg mitt ute i ingenstans och bruden var så vacker så. En härlig kväll med en massa härliga människor. Det är så fint att se kärlek, genuin vacker och sprudlande kärlek. Här kommer en bildbomb då ord är överflödiga.