Mitt 2015
Publicerat den

Klockan är 7.30 och det är nyårsafton. Jag har precis kommit in från en runda med Bossebus, riktigt kallt ute idag. Vi knep den sista tvättiden idag så därav är vi uppe så tidigt. Adam ligger fortfarande och sover sött medans jag och Bosse myst ned oss i soffan med första koppen kaffe.
 
Var länge sen jag skrev här o den enkla anledningen är att livet gått i ett. Det har helt enkelt inte funnits tid för det och dessvärre lär det bli sämre med den varan framöver. Men jag tänkte jag skulle sammanfatta mitt 2015 som kan ha varit mitt bästa år någonsin!
 
 

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut?

– Jag tog examen, började jobba som fastansälld förskollärare, flyttade ihop med min drömkille, skaffade världens finaste hund, fick lärarlegitimationen som jag så längtat efter, gick ned totalt 64 kg, va på min bästa väns bröllop, blev friskförklarad! Jag säger er 2015 hände det mesta, det rassla till i livet kan man lugnt säga. 

 
 

 

 

Har du några nyårslöften?

– Vet inte om jag vill kalla det löften men absolut mål med 2016. Fokus är mitt körkort, sen så vill jag gärna vara mer av mitt glada jag. Hösten 2015 slet ut mig rejält och den tjejen försvann lite i dimman men nu börjar hon sakta men säkert bli återställd igen. 2016 hoppas jag glada Ermina alltid är här!

 
 

 

Vilka länder besökte du?

– Har varit ett fattigt år med resor men 2016 ska det bli ändring på det. Jag besökte endast Bosnien iår.  

 

Bästa köpet?

–Oj så svårt! Mycket av möblerna till vår lägenhet har varit bäst men måste nog ändå säga att min lärarlegitimation var 1500 väl spenderade kr. Att ett litet fjuttigt intyg kan betyda så mycket! 

 

 

Vad var sämst?

– Augusti, September och delvis Oktober känns numera som en dimma. Jag mådde så fruktansvärt dåligt. Mycket hände på det privata planet och vikten dalade nedåt, sömnen var ohållbar och jag kände inte igen mig själv. Var en riktigt tuff period då jag aldrig mått så dåligt. Men ut ur det svarta hållet kom jag även om det kändes VÄLDIGT långt bort ett tag.

 

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

– Med utläggningen om min höst så låter det säkert så. Men 2015 har bjudit på så mycket mer och jag kan nog tycka att allt det övriga erbjöd ett helt fantastisk år. Att Adam och jag flyttade ihop gjorde verkligen susen och ändrade mitt liv med 360 grader. Aldrig varit lyckligare sen vi blev ett par, han kompletterar mig verkligen och vår vardag gör mig så glad!

 

 

Favoritprogram på tv?

– Oj det är nog en del favoriter men Greys, Solsidan och Idol var ett par favoriter!

 

Bästa minnet från 2015?

– Topp tre bästa minnen:

1) När jag blev godkänd på min uppsats och tog examen, obeskrivlig känsla!

2) När Adam och jag flyttade ihop till våran fina trea, flera gånger i veckan kan vi påpeka hur bra vi har det. Kan nog säga att jag lever drömmen här. Nästa steg är förhoppningsvis drömhuset!

3) När vi bilade 10 timmar till och från Malmö och kom hem med vår Bosse. Han är det finaste vi har just nu och är verkligen våran bebis, har inte ångrat den långa resan en sekund.

 

 

Vad ser du mest fram emot med 2016?

– Alla bebisar som ska ploppa ut här i bärjan på året! Flera gravida vänner med  bebisar påväg innebär massa mys för min del. Ett liv med körtkort, det skulle underlätta våran situation just nu något enormt. Att gå upp 04.00 om dagarna är inget jag ser fram emot under 2016...

 

Vad önskar du att du gjort mindre?

– Låtit andra styra mitt humör, och stressat. Två faktorer som förstör så himla mycket! Önskar även att jag inte grubblat så mycket, grubbel har verkligen gjort mig mindre glad. Slut på det! 

 

Vad var din största framgång på jobbet 2015?

– Att jag landade värsta superjobbet efter examen såklart! Förskolan jag klev in på för 4 år sen och sa " här måste jag få jobba" blev tillslut mitt jobb. Ett jobb som ger mig glädje och skratt om dagarna är väldigt underksattat. Sedan är min lärarlegitimation en kompletterande pusselbit!

 
 

 

Största framgång på det privata planet?

– Att jag insåg saker om mig själv som jag inte trodde var möjliga. Att jag visst kan bo ihop med en annan person utan att den går i taket. Att jag kan ta mig an utmaningar men även klara dom om jag bara vill och försöker så gott jag kan. 

 

 

Vad spenderade du mest pengar på?

– TRSOR! haha, efter en sån galen viktnedgång som jag gjorde så var trosor en ständig jakt. Ett tag kändes det som att jag köpte nya trosor varje vecka. 

 

Något du önskade dig och fick?

– Ja, mycket materielt. Men även drömkillen och vår lilla vovve. Det är saker jag faktsikt inte kunnat styra men trots det blivit bortskämd med att få leva med dessa två varje dag.

 

 
 

 

Något du önskade dig och inte fick?

– Nej, egentligen inte. 2015 var året då det mesta gick vägen för mig!

 

Största misstaget?

– Att jag inte stod på mig själv och tog mer skit än vad jag förtjänade. Att inte lita på mig själv och min magkänsla känns jättedumt och såhär i efterhand kan jag dra lärdom även ur det. 

 

Mest stolt över?

– Är stolt över väldigt mycket och allting jag skrev i första frågan föll ju inte direkt från himlen o hamna i min famn. Allt det där har jag fått jobba för och jobba något så otroligt mycket. Är nog mest stolt över att jag lyckats så väl med mig själv. Det blev en människa av mig med! Skulle önska att jag kunde säga det till mitt osäkra 16åriga jag som försökte hitta den perfekta klänningen till den perfekta festen och hade ont i magen för jag var den enda som inte hade någon nyårskyss. Skulle vilja krama om den tjejen och säga att det kommer komma ett nytt år och nya tag då. Det kommer gå vägen för eller senare. 

 

 
 
 
2015 är som sagt MITT år! Skulle kunna skriva långa utlägg om allt bra och dåligt som hänt men som ni ser så har det inte gått någon nöd på mig! Sämre kan man helt klart ha det. Nu går vi in mot ett ännu bättre 2016 och jag hoppas verkligen det blir ett lika fint år. 
 
Gott nytt år på er kompisar! :)