-36 kilo!
Publicerat den

Jag har nu kommit till det fasansfulla alla pratade om innan. En platå nämligen, har i flera veckor stått still med vikten och jag anade sen långt innan att det var just en platå jag började nå. Jag har gått rakt ned ända sedan operationen. Men senaste veckorna har det stått still, inte så jätte konstigt egentligen. Jag har stressat, ätit dåligt, sovit dåligt och träningen har varit obefintlig. Nu ska jag ta tag i mitt liv igen. Börja äta bra, framför allt mer, komma igång med träningen och bara allmänt ta hand om mig själv. Hittade dock lite bilder sen i somras. Jag tycker aldrig jag ser hur mycket jag gått ned, 36 kg verkar inte min hjärna riktigt greppa och målvikten känns väldigt långt borta mest hela tiden. Men när jag ser dessa bilder förstår jag hur mycket 36 kg faktiskt kan vara. HELT GALET!

 
Idag så hittade jag en jättefin skjorta. Strl M, tänkte att det kunde vara en motiavations skjorta. Istället sitter den som smäck! Bara det säger lite om hur skev min kroppsuppfattning faktiskt är.
 Examen
Publicerat den

Ja vad har hänt senaste veckorna, jag har ju sen en lång tid kämpat med min uppsats och den är numera opponerad och GODKÄND! Så nu är jag Lärare på riktigt, helt galet om ni frågar mig. Så nu är det heltidsjobb som gäller och jag trivs helt galet bra. Mina kollegor är snälla, peppande och helt fantastiska.. än så länge. Nävars tror detta bara kan bli bra!

Jag har även spenderat lite för lite tid för mina nära och kära senaste tiden vilket det helt klart måste bli ändring på! Med start från och med imorgon. Min trollfamilj och jag åker till IKEA och spenderar lördagen där.

Igår firade jag min examen på en väldigt fin resturang med en annan kär och i veckan hoppas jag träffa en och annan saknad vän. Jobbar stenhårt på det här med nära och kära som ni ser. Och bloggen, mina kära lilla gråtröja, även dig ska jag komma ihåg o pyssla om lite då och då jag lovar! :)

Puss & Kram

 
 

 
När stormen lagt sig
Publicerat den

Nu var det länge sen sist ni!
Men det har verkligen gått i ett här. Men nu är jag en nyexaminerad förskollärare med heltidstjänst! Känns fint. Lovar att uppdatera er framöver, ska bara landa i allting nu när all stress lagt sig! :)


Hade fint kompisar :)Beautiful nightmare
Publicerat den

Myshelg Deluxe har det varit! Imorgon börjar jag jobba på riktigt, så detta var precis vad jag behövde. Igår blev det middag och Beck. Imorse körde vi på scones och brunch i flera timmar. Så mysigt när det är skitväder utomhus. Nu sitter jag och försöker få ordning på uppsatserna till opponeringen i veckan samt få ordning på schema o hela köret. Är så slut vill helst bara sova lite men ska försöka hålla mig vaken!
 
Vi hörs kompisar! :)
 
 Mañana, mañana.
Publicerat den

Har inte varit helt ärlig med er kompisar. Senaste tiden har min hälsa sviktat lite upp och ner. Jag är van med dalar och toppar så detta är inget nytt för mig men lika tråkigt ändå. Därför har jag lovat mig själv att inte älta. Ibland mår man dåligt ibland bra så enkelt är det. 
 
I helgen lämnade jag i den största boven i allt. Min uppsats som stressat mig inombords något oehört vilket även gjort att lever,njurar,mage osv tagit hårda smällar. Jag må tåla stress men min kropp verkar inte göra det. Så nu ser vi framåt, imorgon börjar jag mitt nya helt underbar jobb. Träningen ska jag också ta tag i, tror det kommer gynna mig välidgt mycket när jag väl får komma igång.
 
Har precis rensat mina garderober för jag vet inte vilken gång sen operationen och allt blir bara större och större även om vågen stått stilla ett bra tag nu. Men det lööööser sig, mitt nya motto Mañana, mañana.
 
Nu ska jag fortsätta se på snövit. Puss&Kram vänner :)
 
 2015
Publicerat den

Nyår! 2015, vilken jävla skit alltså. 
Nytt år nytt jag och all denna skit ni vet. Men lite så är det, Ser fram emot allt detta år har att erbjuda mig. Men Just nu ser jag mest fram emot pizzan som inväntas! Mums mums! 

Puss & kram Vänner