Strong Wall
Publicerat den

Whatever life throws at you, even if it hurts you, just be strong and fight through it. Remember, strong walls shake but never collapse. ♥️






Yoga girl
Publicerat den

I två dagar nu har jag varit på yoga utbildning. Riktigt intressant och ganska roligt. Mycket reflektioner och sätt att se på livet på. 


Idag var det tillbaka till jobbet och vardagen. Har en mensvärk som dödar mig. Önskar så jag slapp det! Efter jobbet blir det Motala t/r. Imorgon är fredag, så skönt! Slutar tidigt och min enda plan är att VILA efter jobbet. 

All stress sätter sig i magen på mig. Magkatarr och dålig mat är en dålig kombo! 

I helgen ska jag försöka göra mig en önskelista! Vi höra kompisar! 





Motala
Publicerat den


Sitter på tåget påväg hem till Norrköping. Har spenderat hela dagen hemma med familjen! Pappa är inte bra ännu så blev mycket fika och mys hemma. Sen kom även Dina och tjejerna. 



Vi planerade in massa skoj och jag fick låna lite klänningar. Lyxen att ha en extrasyster!



Ska bli skönt att komma hem till mina grabbar efter en hel sag borta. Tacos och massa mys! 

Vi hörs kompisar! 





TGIF
Publicerat den

Denna vecka har bokstavligen flugit förbi! Har precis kommit hem från gymmet och snart blir det grillat med mina grabbar! 
En mysig helg framför mig med besök hemma i Motala och massa gos! 
Vi hörs kompisar !






Grillat och en massa bebisar!
Publicerat den

En riktigt bra helg börjar lida mot sitt slut.
Denna helg har vi spenderat med Adams familj. I fredags var hans bror och mamma här på grillat, så gott!
 
Igår kom Emma & Widar och Ellida & Helge hit. Blev en himla massa bebisgos och bebissnack. Helt galet att mina tjejer är två riktigt coola mammor nu. Vilka brudar!
 
 
På kvällen åkte vi ut till Adams pappa där det blev pizza & bubbel för hela gänget. Imorse blev jag bortskämd med frukost på sängen och en himla massa mys av mina grabbar. Vilka gullisar alltså!
 
 
Idag skulle vi åkt till mormor för lite lunch men jag och Bosse blev kvar hemma. Ibland är man inte på topp helt enkelt. Ikväll blir det en runda i skogen och GS, riktig myssöndag!
 
Imorgon börjar en ny vecka, tiden går verkligen fort nu och jag ser fram emot semestern. Hoppas bara vädret kan hålla sig på den soliga sidan också.
 
Vi hörs!
 



Torsdag
Publicerat den

I tisdags hade jag en toppenbra dag som avslutades ännu bättre. Tog en glass på halvars med Emma o så åkte vi hem till mig o mötte upp Adam och Simon. Widar är ju allt en underbar gosse han! 



Igår så gymmade vi efter jobbet och sen blev det lite jobb för Adams del. Jag? Jag sov en stund!! Haha alltså min trötthet är utom kontroll skulle helt klart kunna sova bort livet! Trots det han jag baka gott bröd och magiska (nyttiga) chokladbollar! Hämtade även upp min lightbox, blev såå fint! 



Idag har jag varit på utbildning på förmiddagen, såå intressant och sås blir det hem och mysa! 
Dagarna går fort nu och imorgon är det redan fredag, skönt! 😊



Vi hörs kompisar! 



Spring i benen!
Publicerat den

Hej!

Efter en lång men otroligt givande kompetensutvecklingsdag var det mer än spring i mina ben. Solen lyste och livet var sådär härligt. Vi bytte snabbt om och begav oss ut på en runda. Även Bosse fick följa med och oj så duktigt hann höll tempot! 


Nu när sommaren närmar sig tänkte jag fokusera mer på löpningen. Förhoppningsvis kanske jag har lite kondition lagom till vårruset. 

Nu har vi gjort lite köttfärslimpa, kommer bli så gott! Sen blir det jordgubbar och ett avsnitt OITNB innan läggdags. Vet tre st som kommer sova otroligt gott ikväll! 






Solig söndag
Publicerat den

Hej!
Vilken härlig söndag det blev, solen skinner och helt plötsligt känns livet helt underbart. Det pirrar i magen av kärlek och jag vill springa en mil av lycka. Kan inte solen bara stanna för evigt?
 
Lördagen spenderade vi med mina favorittjejer som lite spontant kom hit. Vi grillade, lekte i en lekpark och hade det allmänt mysigt. På kvällen satt Adam och jag uppe länge, vi kollade på OITNB och åt gott.
 
 
 
Idag har Adam åkt ut för att förhoppningsvis få ned båten i vattnet vore en helt fantisk sommar om vi kunde åka båt! Jag mötte upp Anna på stan för en mysig lunch. Vi kikade lite på stan och spikade en Ullaredsresa. Vore så kul om v i kom iväg. Nu ska jag byta lite sängkläder och förbereda för en fullspäckad vecka. Förhoppningsvis hinner vi med en springrunda när grabbarna kommer hem, känner mig mycket bättre idag ! :)
 
Vi hörs kompisar
 
 



Nonperfect
Publicerat den

Hej!
 
Som tidigare nämnt jobbar jag hemifrån idag. Riktigt skönt då mitt humör har varit i botten de senaste dagarna. Vet inte riktigt vad det är men känner mig som en riktig kärring, sur för det mesta och allmänt tråkig känsla i kroppen. Har senaste veckan inte kunnat träna pga en tråkig förkylning vet inte om det kan vara därför. Men hoppas lite helg gör så jag piggnar till. Vi har börjat fundera här hemma om jag inte är pollenallergiker, både mamma och min syster är det så helt omöjligt vore det inte.
 
Idag hade jag planerat en perfekt dag, men som vanligt blir sådana perfekta dagar inte det. 
Jag tänkte sova ut, vakna pigg och glad. Äta frukost, göra min lakritsmaränger, gå till gymmet, skriva mina samtal, ta en lång promenad med Bosse och sedan avsluta kvällen i soffan med Adam. 
 
Nu är klockan visserligen inte så mycket ännu men jag vaknade trött, seg och hängig, ett huvud som sprängs och en riktigt täppt näsa. Marängerna brände jag, regnet öset ned om vartannat och jag kom inte iväg till gymmet som tänkt. Nog för att det inte blev som jag tänkt mig men en dusch senare sitter jag med Celsius och ska skriva samtalen. Denna dag lär nog inte bli perfekt och så är det bara. Ska skriva klart samtalen och sedan ta helg. Mysa med Bosse & Adam och äta god mat. Ibland är det bra så. Det måste inte vara perfekt. På söndag är jag eventuellt tillbaka till gymmet och det är också helt okej!
 
Vi hörs kompisar!
 
 



Dress for sucess.
Publicerat den

Hej!
Har precis kommit ut ur duschen, och börjat med kvällsmaten. Falukorv i ugn och potatismos, kommer bli så gott!
Idag har jag spenderat hela dagen lång UTOMHUS! Finns inga bättre dagar att jobba som förskollärare än dagar som idag. Strålande sol och massa glada barn. Förstå känslan när man tar av plagg efter plagg och det värmer skönt! Mellanmål åt vi utomhus i tröjor och utan mössor och vantar, mys!
 
Hade tänkt hinna med lite jobb idag men så långt hann jag aldrig, är helt slut och öppnar imorgon så lite god kvällsmat och sedan tar jag kväll. Är som tur är hemma och jobbar på fredag så det mesta hinns med då.
 
Igår kom Adam hem sent vilket gav mig lite tid att kika igenom min garderob. I vår vankas det mycket kalas, dop och andra festligheter. Jag vill gärna spara lite pengar inför sommaren så försökte hitta lite klänningar att ha. Förhoppningsvis duger någon av de. :)
 
Vi hörs kompisar! 
 



Mondaymood
Publicerat den

Blev en kort måndag för min del. Skönt eftersom alla andra måndagar oftast slutar vid 19.
Adam är i Stockholm och jobbar så jag försöker plöja undan lite jobb innan han kommer hem så vi kan börja med maten direkt. 
Idag var jag duktig och gick hem från jobbet. Tanken är att jag ska cykla eller gå, dels för att få in vardagsmotionen men även för att jag tycker det är så surt att köpa dyra busskort såhär års när vädret faktiskt är helt okej och man kan gå ute.
 
Satt även förut och kollade utbildningar, kliar i fingrarna att utbilda vidare sig. Vore så roligt och spännande med lite mer utbildning. Jag älskar mitt jobb men känner att jag vill mer och en till utbildning vore toppen. Om 2 år kan jag plugga vidare till specialpedagog, vilket har varit mitt mål hela tiden.Hoppas bara jag har tålamod nog att vänta så länge.
 
Nu ska jag jobba på här, har en garderob som behöver städas också, vore toppen om jag hann med det också! 
 
 
#tjejensomtrorhonharalltidivärlden.
 
Vi hörs kompisar! :)
 
 
 



Bitches I'm baaaack!
Publicerat den

Så fina ni är som kikat in här trots min frånvaro. Av lite olika anledningar har jag hållit mig borta från bloggen men nu ska jag minsann skärpa till mig! Eventuellt kan ett lösenord komm framöver men då hojtar jag till så att alla ni som vill följa med ska få möjligheten! :)
 
Sen jag senaste var här så har lite hunnit hända. Senast igår kapade jag av mitt hår! Kände att det var risigt och jag behövde en liten förändring. Sagt och gjort!
 
 
Förövrigt så har jag bytt ut socker och godsaker mot dadlar och bönpasta. Så fitness man är.. eller inte!
 
Min mage har krånglat en himla massa och så har jag ju som ni vet dragit på mig två kilon. Så jag tänkte slå två flugor i en smäll och försöka förändra lite i vardagen. Jag har även börjat träna 3 gånger i veckan tillsammans med Adam och för första gången på länge så känns det faktiskt roligt. Ser fram emot att ta mig dit och köra slut på kroppen. Just nu har jag dragit på mig en förkylning så det en lugn vecka som gäller.
Men kort och gott så försöker jag leva sundare och ta hand om mig själv. 
 
Mina två bästa vänner har även fått sina bebisar, två fina fina killar som gör livet lite finare för dom men även mig. En Widar och en Helge även om vi inte ses lika ofta som förr så njuter jag mer än någonsin av våra träffar.
 
 
 
 
 
Vår Bosse fyllde ett år i veckan och är numera en stor kille!
 
Givetvis har mycket mer hunnit hända med det orkar jag inte uppdatera om. Istället blickar vi framåt så får ni följa med mig i min kamp mot sockret!
 
Vi hörs kompisar, kramkram!