Lördag
Publicerat den

Ännu en helg är kommen. Igår blev det kvällsmat hos oss innan vi begav oss ner på stan för att kika på fyrverkerier. Efter det bänkade vi oss i soffan och kikade på fotboll när damerna tog silver.

Idag blev det ytterligare en kräftskiva i snövelstorp, myspys. Nu ska vi göra lite pizza och sedan blir det augustifesten och fyrverkerier igen. En lugn helg men inget emot mig efter denna katastrofala vecka.

Det började med mensvärk från helevete och fortsatte med migrän och äcklig blåsa på läppen. Självförtroendet har varit på bottens botten och äcklighetsfaktorn hög. Nu blickar jag mot nästa vecka och hoppas på att den känns bättre.

Det enda positiva som varit är att jag slog PB på gymmet vilket kändes förbannat bra! Ska verkligen ta tag i kost och träning nu. Dessa 4 kg MÅSTE bort!! 😊

Vi hörs kompisar!
Vardagslunk
Publicerat den

Precis som väntat så kändes det helt fantastiskt att vara tillbaka på jobbet. Dagarna bara sprang iväg och helt plötsligt var första veckan gjord. Idag började andra veckan och vardagslunket är härmed igång. Våra morgonrutiner är tillbaka och Bosse är tillbaka hos sin dagmatte som är hans favvis! Säga vad man vill men jag ÄLSKAR vardag! Helgen försvann lika snabbt den. Med kräftskiva och besök av nära gjorde att tiden bara försvann och helt plötsligt var det söndagkväll.

Den här veckan blir lugn med inte så vansinnigt mycket inplanerat vilket jag tycker är skönt! Mys i soffan och försöka träna är mina mål och båda känns väldigt rimliga.

Vi hörs kompisar! 😊
Back to work.
Publicerat den

Sista lediga fredagen på semestern. Det känns lite vemodigt att börja jobba på måndag. Dels så är jag full med överskottsenergi och vill bara iväg och göra massor träffa alla barn, kollegor och föräldrar. Kommer bli jättekul att börja jobba igen ( tur det ) men å andra sidan så känner jag mig lite snuvad på semester. Känns lite som att jag sålt smöret och tappar pengarna. Känslan av " hann jag bara med detta ?!" tar ibland över. Men som tur är så älskar jag mitt jobb och får försöka se det hela positivt. Helgerna kommer bli mer värdefulla och rutiner är tro det eller ej inte fy skam heller. Alla dessa latdagar har resulterat i en gottegris med x antal pluskilon vilket inte alls känns bra.
 
Ordning och rutiner är mer min melodi och när lunket väl sätter igång tror jag att jag kommer uppskatta det också. Tills dess ska jag avnjuta en helg med nära & kära.
 
Vi hörs kompisar!