Han är min favoritplats!
Publicerat den

I fredags så hade jag en så himla dålig dag. Allt kändes tungt och jobbigt. PMS från helvete och så stressa hem till Bossebus för att sen fortsätta stressa här hemma. Anordnade i smyg en babyshower till min bästa ( det får ett eget inlägg).  


Adam har varit sjuk hela veckan så vi hade hörts lite sporadiskt. Under fredagen när jag ville höras som mest behövde han vila hela tiden och han sa att han mådde superdåligt. 

Vid 19.30 var hemmet en enda röra jag höll på o duka samtidigt som jag bakade muffins och skapade en blöjtårta. Då loggar han in på Skype äntligen och vill snacka. Blir jätteglad då jag verkligen behövde höra hans röst och bara få lite moraliskt stöd. Samtidigt som vi ska starta ett samtal  Ringer det plötsligt på dörren och DÄR STÅR HAN MED EN BUKETT ROSOR!! 

Sån jävla chock jag fick! Alldeles febrig och förstörd. Lyckan var helt obeskrivlig och tjutfesten var inte nådig! 
Aldrig har jag saknat någon så mycket som jag saknat honom. Bara höra att allting löser sig från hobom och en kram gör livet så mycket lättare!! 

I helgen har vi myst och jag har kramat min febriga kille. Ingenting har spelat någon roll för nu är han ju hemma igen! 






Torsdag
Publicerat den

Tiden springer på som vanligt och imorgon är det fredag igen, skönt! 

I helgen ska jag umgås med bästis och sen är det bara en vecka kvar tills Adam kommer hem! 


Igår var Linn hos mig, vi käka mat och prata bort ett par timmar. Aldrig mysigt och hitta på något på vardagen! Imorgon slutar jag 17 och har hur mycket som helst att stå i. Men det får va morgondagens bekymmer! 



Vi hörs kompisar! 



Söndag
Publicerat den

Helgens planer blev inte riktigt som planerar och en hel del ställdes in. Det blev mycket soffmys och korta små rundor med lilleman. Han är
Väldigt fäst vid mig och ska ligga väldigt väldigt nära eller helst på mig. 




Idag ska vi försöka komma iväg och fira Adams mormor en sväng. Det blir ett kort besök så vi hoppas att han håller sig pigg. 

En vecka utan husse har gått och vi saknar honom något så galet mycket. 
Imorgon börjar en ny arbetsvecka som jag hoppas går riktigt fort! 

Vi hörs kompisar! 



Saknar
Publicerat den

Dagarna utan Adam här hemma
Känns redan galet långa! Tur jag har min Bosse. Trots allt pyssel med buss och kyla just nu så är jag glad över hans sällskap. Ikväll kommer min bästis Dina hit och sover över. Tur jag har så mycket fina människor runt mig som ställer upp för mig och oss! ♥️

Nu tar vi en dag i taget, andas och tar oss igenom denna röra! 

Vi hörs kompisar!








Fartfylld helg!
Publicerat den

Sitter i bilen påväg hem till
Norrköping efter en toppenbra helg! Adam kom ju aldrig iväg till Tyskland så vi har myst till fullo hela helgen. Fredagen bjöd på en tidig dag på jobbet följt av mysig mellanmål med bästis. Vi bytte julklappar och snacka ikapp. På kvällen gjorde vi hemmagjord pizza och drack vin, såå gott!!  







Lördagen klädde vi på oss massor kläder och begav oss ut till Adams pappa. Där åkte vi kälke och fyrhjuling på isen för att sedan värma oss med kaffe, smörgåsar och semlor. En riktigt rolig dag ute i kylan. På kvällen gjorde vi revbenspjäll och potatisgratäng för att sedan mysa ned oss i soffan och se på tv men jag slocknade snabbare är snabbt! Haha så himla trevligt sällskap man är ibland.








 

Idag har vi spenderat hela dagen i Motala med min familj och bästis med barn. Två födelsedagar gick av stapeln och det bjöds även där på en massa gott! 








Är helt sanslöst trött om dagarna nu och skulle bokstavligen kunna sova bort mitt liv. Tror nog lite vitaminer saknas. Måste verkligen skärpa till mig på den fronten! 
Imorgon börjar en ny vecka, kul! 
Puss&Kram 



Torsdag
Publicerat den

Tänk att det redan är torsdag! Denna vecka har flugit förbi och imorgon är det redan fredag! Att komma tillbaka till jobbet var inte alls så hemskt som jag trodde. Jag älskar ju faktiskt mitt jobb och gillade inte alls känslan av att inte vilja komma dit. Men att få träffa mina barn och kollegor gjorde minsann susen! 



Igår så slutade jag tidigt och tog mig till gymmet. Kan jag inte få bort kilona ska jag ju åtminstone känna mig bra som jag är. Som så många påmint mig dessa dagar så har ju faktiskt 64 kg försvunnit så två små kilon bör ju inte vara hela världen ( även om det känns som så just nu). 



Adam har ännu inte kommit iväg och vi lever lite dag för dag där han kan bli iväg skickad närsom mer eller mindre. Men en intervju gjord igår eventuellt en till på gång så ska han ju kunna ro hem något annat så vi slipper denna röra. 



Bosse är ju bra söt, han mest gillar läget och hängde på allting. Igår somnade vi någon timma på soffan, sååå gosigt och uppskattat hos ett mattehjärta!  Har med andra ord bockat av hel del ångestmoment. Dessutom färgade Adam håret på mig i söndags så även det löste ju sig! 

Puss&Kram ! 



Två äckelkilon och ett äckeljobb!
Publicerat den

Har en sån jäkla tråkkänsla i kroppen! Hatar när det är såhär. Jag känner mig likgiltig och liksom ful.
Allt är bara fel och äckligt, motivationen till ALLTING lyser med sin frånvaro och kylan får mig snart att börja gråta. Jag hatar att Adam ska iväg och jobba och ALLT ansvar läggs på mig. I vanliga fall så är jag ansvarfull och agerar mer i sådana här situationer men just nu med Måndag framför mig så vill jag bara lägga mig under täcket och gråta! Jag HATAR HATAR HATAR det här jobbet han nu fått och dessutom : 
 


- Jag har gått upp två kilo och känner mig ÄCKLIGAST i hela världen. Allting är bara fel fel fel och även att jag köper nya fina kläder i SMÅ storlekar så försvinner inte äckekänslan. Så dessa två kilon MÅSTE bort! Jag känner mig som ett berg och som att jag vägde 129 kg igen. Allt känns så fel, äckligt och vidrigt på mig. 
 
- Min utväxt som jag aldrig har tid att ta tag i är sån ångest att jag snart spyr. Som jag önskar att min fåfänga var två snäpp mindre och att jag inte brydde mig ett skvatt!
 
- Jobbet.. Jag vill inte börja jobba. Jag älskar mitt jobb men jag vill inte börja jobba imorgon. Jag vill bara vara hemma på Nelinsgatan. Jag, Bosse och Adam, lite mat och en massa gos. Då är jag såååå himla nöjd!
 


- Bosse.. Jag har såååå dåligt samvete att jag måste lämna bort han hela dagarna. Lösningen är ju kanon. Han ska få umgås med Farbror Lucas om dagarna och han älskar verkligen Lucas. Kärleken är dessutom ömsesidig men trots det så vill jag inte lämna bort honom. Han är ju min lilla bebis som jag vill ha med överallt!
 
Ja ni hör ju jag är ett enda känslomässigt monster TROTS att mensen precis tagit slut. Kan man ha efterPMS?
 


Nog om allt tråkigt, igår var en trevlig dag och kväll! På dagen var Adams farmor, faster och pappa här på fika. Vi fikade och hade det riktigt trevligt. Väldigt sällan Farmor är här men alltid lika mysigt! Senare på kvällen duka vi om från fika till middag.Då kom Adams mamma, bror, syster och sambo. Det blev god mat, gott vin och ännu bättre sällskap! Som vi skrattade och såå roligt jag hade. Ångesten över att Adam snart åker släppte för ett par timmar. Dessutom vann jag på ett spel vilket ALDRIG händer då jag aldrig nästan har tålamod att spela klart något. Men igår briljerade jag med min Yoloinställning! :) 
 



Jag ska försöka ta ett bad, mysa med Bosse och njuta av de sista timmarna av semestern för den här gången. Imorgon börjar allvaret och då får jag ta på mig mina coola attityd igen där jag tar allting med ro och allting löser sig. Men idag ska jag ligga under täcket och gosa!
 

Puss&Kram 
 



Libanesisk mat & Bio
Publicerat den

I tisdags lämnade vi Bossebus hos hans farfar Niclas och plockade upp Adams syster och sambo. Det blev middag på Meze, världens godaste libanesiska mat. Där lär vi äta fler gånger och sedan köpte vi med oss massor godis och begav oss mot Filmstaden. " En man som heter Ove" stod på schemat. Jag som egentligen inte ens tycker om svenska filmer blev helt frälst. Så himla rolig och sorglig film på samma gång! har du inte sett den SE DEN!
 
 
 
Nu sitter jag och äter lite rester av allt godis och pluggar teori. Adam är iväg på jobb och jag och Bosse myser. -16 ute vad händer?! Kylan är mysig nu när jag sitter här med mitt godis och en kopp varmt kaffe men nästa vecka när man ska vara ute två timmar om dagen kommer det inte vara lika mysigt tror jag.
Men nu går vi mot ljuasare dagar i allafall och det är uppskattat!
 
Nu ska jag fortsätta, vi hörs kompisar!
Puss & Kram!
 
 



Busfrallan!
Publicerat den




Det är kalla rundor nu med Bossebus, -10 visade det för en stund sen. Som tur är verkar inte Bosse vara överdrivet förtjust i kylan så han är väldigt snabb med sina behov. Blev en lite längre runda nu dock. Jag är ledig hela denna vecka och Adam har varit iväg och jobbat om dagarna. Det är väldigt mysigt att få lite ensamtid med Bosse. han och Adam var ju hemma tillsammans en hel månad. Just nu pluggar jag teori och varvar det med bus. Han är väldigt rolig vår kille. Mycket bus och bitande är det nu men även väldigt mycket gos. Han är en riktigt myshund och det bästa han vet är när vi alla tre ligger i soffan och myser då sover han som bäst!



 
Att plugga teori kan ju vara bland det tråkigaste jag varit med om! Begreppstentan var roligare om man säger så. Men ett körkort är ett måste så bara att bita i det sura äpplet och plugga på. Det värsta är att jag gör ett test och det känns bra och ger mig på nästa för att sedan komma ned på botten igen. Känns som att visa saker verkligen aldrig sätter sig!



 
Ikväll blir det bio med Adam, hans syster och pojkvän. Först lite middag och sedan " En man som heter Ove". Tror det kan bli en kanontisdag! Nu blir det lite mat innan jag dyker ned i böckerna igen!
 
Vi hörs vänner!
 
 



PMS
Publicerat den

Tidigare i höstas sa Adam upp sig från sitt jobb han inte riktigt trivdes med. Nu har han fått ett nytt jobb som inte riktigt är optimalt för oss. Han är i skrivandes stund i Linköping och skriver på kontrakt. 


Vi kommer lösa detta och som tur är gäller det som längst till juni. Men jag ligger här med världens mensvärk och känner mig lite allmänt bitter på livet just nu. Förhoppningsvis släpper det snart och det känns bra igen. Tur man har en liten Bossefis som gör en sällskap. Han är ju bra söt vår lilla voffsing! ♥️








Nyårsafton 2016
Publicerat den







Nyårsafton blev trots allt en mysig kväll med trevligt folk. Både Adam och jag var lagom bittra under dagen då vi fick inbrott i vår tvättstuga och någon stal kläder för oss. Tyvärr inte mycket vi kunde göra åt det så var bara att rycka upp sig och ta tag i resterande av dagen och göra den bättre! Vi bjöd på trerätters och massa gott till. Vårt nya bord hann komma lagom dagen innan så vi monterade upp det. Blev väldigt nöjd med dukningen. Tror det kan bli en hel del middagar här! 





Bossebus som vi var så oroliga för skötte sig exemplariskt. Reagerade knappt på smällarna och sprang nöjt in och ut på balkongen - skönt! 



Nu hoppas vi 2016 bjuder på lika mycket härligheter som 2015! :)