Tvåbarns morsa bara sådär!
Publicerat den

I söndags kväll åkte jag och Adam till skavsta för att hämta hem våra tjejer. De har varit borta i tre veckor och denna vecka är frita, förskola och allting stäng men mamma måste jobba. Självklart ska tjejerna spendera veckan hos oss. Vi har gjort massa roligheter mest hela tiden och tiden bara springer iväg.
 
 
I måndags drog vi iväg med cykelkärran och hälsade på hos farmor Carro med katterna, handlade god kvällsmat och hade allmänt trevligt. På kvällen åkte vi och bada och besökte en stor lekpark. Igår blev det bullbak och mys inomuhus eftersom vädret var så omväxlande. Idag ska vi ut till Adams hemtrakter grilla, sola och bada.
Om det är något dessa dagar har lärt mig så är det att tålamod är den bästa gudagåvan, oj oj så det tar på en med två små.  ALLTING tar en sådan tid, "ska bara " mest hela tiden. Tur att det är minst lika roligt som tålamodskrävande.
 
 
Denna vecka bara flyger iväg och så gör även semestern, tänka sig att den snart är över. Måste krama ur allt det bästa ur den sista tiden. 
 
Vi hörs kompisar!
 
 
 



Dålig dag
Publicerat den

Idag har jag en riktig skitdag. Hatar när jag får såna här dagar, pmsen spökar och allting känns allmänt hopplöst TROTS att jag vet att det inte är det. Jag får såna här dippar i samband med mens, dessutom mår jag ju så fruktansvärt dåligt av just mensen att de numera börjar tro jag har endometiros. Efter sommaren ska några till undersökningar göras men det mesta pekar mot det. Trist om fallet är sådant men skönt att veta att jag inte är knäpp som jag många gånger kan känna vid såna här tillfällen.
 
Nåväl imorgon är en ny dag och den kommer bli bra det bara vet jag! :)
 
Vi hörs!
 
Nu är det bara ett par dagar kvar tills mina favoriter kommer hem.
 
 



👎🏼
Publicerat den

Får lite krupp på blogg.se. Appen är FÖRFÄRLIG!! Ingenting funkar och inläggen ser inte kloka ut!




Helg
Publicerat den

I fredags så duka jag upp med riktigt helg måltid, planka och så dessutom efterrätt! Så himla gott och mysigt att få sitta på balkongen.

Igår stod jag och Petra på wikbomarknaden och sålde aloe Vera produkter. Roligt att få komma ut och träffa så mycket folk och dessutom hänga lite med Petra. Det blev en härlig dag med många skratt. På kvällen när vi käkat mat så kände vi oss så rastlösa båda två så vi satte igång och pimpade min cykel. Blev en fin ros korg och rosa ringklocka. Så fint så!

Idag tog vi det himla lugnt. Åt frukost länge och hängde vid köksbordet. Det är men favvis! Vi kan prata bort flera flera timmar så. Sedan gick vi ut och lekte med Bosse en stund. Han älskar att spela fotboll och dessutom få göra det med husse OCH matte gjorde att vi hade en glad hund här hemma. På eftermiddagen sen åkte vi till Söderköping. Åt god mat & glass och bara strosa omkring på gatorna. Så himla mysig söndag blev det.

På kvällen sen skulle vi gymat tillsammans men min mensvärk var så hemsk så kom aldrig iväg. Istället däcka jag av smärta och sov bort två timmar.

Imorgon är det dags för jobb igen för Adams del. Jag och Bosse chillsr vidare här hemma.

Vi hörs kompisar! 😊




Semster
Publicerat den

Nu är min Semster i full gång och tusan så fort dagarna går! Hjärnan vill så mycket men dygnet består ju tyvärr bara av 24 timmar. Dagarna spenderar jag med Bosse och försöka hinna sådant som både är tråkigt men välbehövligt och om kvällarna gör jag skoj. I veckan har jag hunnit träffa släkt från canada i Motala.


Myst med goswidar och ätit gott med Emma, pinchos & biobesök och igår så blev det mys med Linn & Charlie för att sen kötta sönder på gymmet och avsluta med kvällsmat hos Carro. Köttfärslimpa har aldrig smakat så gott! Dessutom slog jag personbästa igår och tog 20kg i squats. Inte mycket för världen men väldigt mycket för mig! 😊

Nu blir det strax lite tvätt o så tänkte jag ge mig ut på en runda innan regnet kommer.

Vi hörs kompisar! 😊




Bråvalla
Publicerat den

Helgen bjöd på musik, kärlek och en massa glädje! Spenderade tre dagar på Bråvalla med masa härlig musik. I mars när Adam fyllde år fick han en åktur med en Ferrari 458 av mig. En av hand barndoms drömmar som slog in. På lördagen fick han på dagen äntligen köra bilen och på kvällen var det dags att se hans favoritband genom tiderna. Kort sagt blev det en magisk dag. Se honom så glad och lycklig gör mig galet lycklig med!


En helg som bara flög förbi med allt roligt. Så glad att jag fick spendera dessa dagar tillsammans med Adam. Vi har så roligt ihop! 😊

Nu är det ett par få dagar kvar innan semestern och jag längtar sönder!

Vi hörs kompisar ! 😊