Fullt ös!
Publicerat den

Nu när min födelsedag är över så tänkte jag att allting skulle lugna sig men ack så fel jag hade. Förra veckan bara blåste förbi med midsommar och allt vad det innebär!

Imorgon börjar en ny vecka som dessutom bjuder på Bråvalla ! Känner mig inte jättepepp för tillfället med vet att det kommer bli toppenbra! Sen jobbar jag en kort liten vecka innan den underbara semestern drar igång. SOM jag längtar! I år ska jag lägga fokus på mig själv. Ta hand om kropp och själ. Det ser jag fram emot!

Vi hörs kompisar! 💕
Världens bästa jobb!
Publicerat den

Varje termin brukar vi på jobbet avsluta med en fest för vår förskola. I år blev det jag och Ellen som höll i det. Nog för att vi planerade och fixade med det praktiska men alltså vilken kväll mina kollegor bjöd på! 


Jag älskar att jag jobbar med människor som har så mycket engagemang! Vi skratta så tårarna rann och till och med beerpongen var på liv eller död! 


Helt enkelt en härlig kväll med så mycket glädje! Hade nästan en löjlig pirrkänsla i magen när man tittade över rummet och varenda människa som var där log och verkade ha så roligt, sång gör en glad in i själen! 💙

BIG DAY!
Publicerat den

Jag är en sån som ÄLSKAR att fylla år! I flera veckors tid har jag räknat ned innan läggdags likt en femåring! 😊

Imorgon går dagen av stapeln, min dag och många andras! På lördag ska det firas stort och det mesta är redan färdigt men inte förens dagen är slut kan mitt kontrollbehov släppa! 

Tills dess ska jag underhålla mig med jobb, jobbavslutning och kompisar! Tur det inte är någon brist på underhållning iaf! 😊

Vi höra kompisar!