Vikthets & sy egna barnkläder
Publicerat den

Jag vet inte riktigt vad som gått snett senaste tiden men jag känner att jag blivit helt knäpp.
Jag har en stark, välmående och frisk kropp som hela dagarna lyfter barn, kryper på golvet och går många många måååånga steg om dagen. Den gör allting precis som den ska men ändå ska jag klanka ned på den för mina ben är inte tillräckligt slanka, rumpan har börjat växa och brösten är "stora" igen. Förstår inte när strl 36 blev viktigare att ha än en frisk kropp. Som sagt något har gått helt fel och mitt fokus har legat på helt fel ställen.
 
Jag har därför släppt allt med vad vikthets innebär. Det är såhär jag ser ut, varken mer eller mindre. Jag tror min omgivning tycker om mig med mina 70kg precis lika mycket som med mina 129kg. Jag har därför valt att lägga mitt fokus på något helt annat. Jag har länge velat hitta en hobby, något som får mig eld och lågor. Jag känner mig rastlös och stressar mest omkring som en yr höna. Jag gillar barn och kläder, vad passar då inte bättre än att SY barnkläder!!
 
Jag är lååååååångt ifrån bra och jag testar mig mest fram. I helgen har jag jobbat som en liten ekorre och HERREGUD SÅ KUL DET ÄR!!! Jag vill sy hela tiden, går in i en bubbla och tiden bara försvinner! Nu har jag köpt hem mer tyg och ska TRÄNA TRÄNA TRÄNA! Så någon som vill ha lite barnkläder så hojta till och ge mig lite inspiration! 
 
Så fort jag får lite pengar över så ska jag investera i en vettig symaskin. Just nu syr jag med Adams farmors gamla maskin som är äldre än mig och Adam tillsammans, haha! 
 
Här är mina två verk sen i helgen. 
Någon som behöver en mössa till en liten? :)