Pinchosdate
Publicerat den

Igår så blev det en mysig date på pinchos med min kärlek. Han hade aldrig varit där och det var länge sen vi gjorde något på tu man hand. Så jag bokade ett bord och efter ett köttigt gympass begav vi oss bort. Det blev en mysig kväll med god mat, drinkar och snack. Så himla roligt att få komma ut ur rutinerna och göra något annat. Hemma hos oss så kör vi hela tiden på i 180 med jobb, träning och alla vardagsmåsten med hund och hushåll dessutom jobbar vi båda två extra med två andra jobb. Det innebär att måndag-fredag rullar lite på autopilot. Därför blir helgerna extra mysiga när man kan hitta på något kul och mysigt.
 
Tummen upp för denna lördag!
 
 
 Mina grabbar.
Publicerat den

Ibland känns livet bara så jäkla komplett och bra. Imorse var en sån stund. Jag vaknade himla tidigt av en orlig mensmage. Har haft på känn i flera dagar och inatt kom det som ett brev på posten. Kunde inte somna om och där låg mina killar och sov gott. Det var så mysigt att bara ligga bredvid, sniffa och lukta på de. Där och då ville jag inget annat än att få ligga bredvid dom. Ibland måste man påminna sig själv hur bra man faktiskt har det.
 
Mina grabbar!
 
 2 år sen
Publicerat den

Idag är det två år sen jag tog det stora klivet i livet. Har gjort en resa som verkligen förändrat mitt liv men samtidigt får mig att tänka till hela tiden.

Såhär två år senare är resan ännu krokigare än tidigare och vägarna blir snävare. Att hålla koll på vikten och hålla den stabil är bland det svåraste. Att komma hit har varit relativt smidigt men nu känns det som en pärs. Det är 2 kg ned och 3 upp för att sen åka ned 5 igen. Så håller det på. Vill hitta en mer stabil vikt och känna mig okej med det.
Vänster 2015
Höger 2016

Förra hösten vägde jag 10 kg mindre än jag gör idag. 10 kg för mycket enligt min nära och kära. Jag själv har väldigt svårt att se samma bild som de. Men 10 kg ner är inte det jag strävar efter. Det jag egentligen vill är att inte känna att jag behöver väga mig 10 gånger om dagen, hela tiden hetsa sockret och jag vill bara känna mig fin. Varken mer eller mindre, vill vara nöjd med den kropp jag fått och byggt upp. Att det ska vara så himla svårt!

Men jag fortsätter att kämpa vidare, hur jag än vänder och vrider på det så är det mycket lättare att stå där jag är idag än för två år sedan. Nu vill jag bygga en stark, hälsosam och pigg kropp !