Onsdag
Publicerat den

Jag har under flera veckor kännt mig krasslig och halvdan men blir inte mer än så. Igår hade jag världens migrän efter ett lång föräldramöte som var i måndags. Så idag stannade jag hemma o hoppas det känns bättre snart. 

Solen lyser starkare än på länge och jag längtar så efter våren. Jag är så förbannat trött på denna vinter o alla dubbla tröjor. Jag fryser ständigt! 

Två dagar till sen är det efterlängtad helg! :) 
Vi hörs kompisar! Tisdag
Publicerat den

Han sitter och räknar matte och jag gör i ordning papper till löneförhandlingen. Snart ska vi dra o fixa kvällsmat. Ibland kan en vanlig tisdag vara väldigt fin. 
 
 Let the rain wash away all the pain of yesterday.
Publicerat den

Den här helgen har varit helt magisk! Så mycket fina vänner o en himla massa kärlek. Jobbet idag gick strålande och imorgon ska jag fika med ett gäng härliga tjejer! :)

Puss&Kram vänner! Blombud
Publicerat den

Ibland är livet magiskt! 


Torsdag
Publicerat den

Hej hej, hemskt mycket!
Fredag imorgon och så jag längtat! Denna vecka har jag börjat 7 varje dag o slutat sent som fan. Så denna helg är efterlängtad. Dessutom händer det en himla massa skoj så det kommer inte gå någon nöd på mig inte.
 
Grabbarna var här o kälka förut tillsammans med min syster. Myspys, maten måste jag få säga smaka fint efter en seg dag på jobbet o så kolla vi på tv. Nu tänkte jag slå in lite presenter och sen lägga mig. Imorgon går jag 7-17 men sen ska jag fredagsmysa hela kvällen lång!
 
Vi hörs kompisar!:)
 
 Söndag
Publicerat den

Jag klagar alltid på tiden men den rusar ju iväg som jag vet inte vad! Jobbet rullar på nu, det är roligt men intensivt precis som jag gillar det! Igår kväll var jag ute och käka med lite fina tjejer såå mysigt! Idag ska jag vara lite effektiv och sen ska det bara softas hela dagen lång! 

Ha en fin söndag kompisar ! :) 


Söndag
Publicerat den

Lördagen spenderades på Ikea med min trollfamilj och söndagen har jag myst sönder. Älskar helger som dessa! I veckan händer eventuellt en rolig grej! Det är så spännande så jag dör, men snart får ni veta! 

Ha en fin vecka kompisar ! :)