Min andra halva
Publicerat den

Jag skäms lite..
Men jag längtar redan hem. Jag vill sova i min säng, andas frisk luft och kramas med min pojkvän. Mest vill jag göra det sistnämnda allt annat är hanterbart. 

Det är roligt att umgås med släkt och familj. Men Adam är min familj nu och att inte få dela denna resa med någon jag delar all min tid med mer eller mindre gör att denna resa inte blir riktigt så bra som den har potential till att bli! 

 Det är 27 grader nu och kl är ca 22.30 no More Words needed. Idag bada vi i en fors, helt galet roligt. Ska förhoppningsvis tillbaka dit imorgon igen. Nu ska jag sova för håller på att tuppa av! Gårdagens utgång och och dagens bravader har satt sina spår. 
Vi hörs kompisar! 
Puss&Kram 









Sol & Bad
Publicerat den

Hallå kompisar!
Blir inte många knop här inte! Jag är ju nämligen i bosnien och har det gott. Vi har 35-40 grader mer eller mindre varje dag och värmen är verkligen helt galen. Trodde jag skulle avliva i måndags när vi kom fram. Tidigare i veckan har vi fixat lite med praktiska saker som behövts för att kunna bo i huset med nu är det bara en massa sol & bad som gäller tills jag åker. Kommer bli så fint så fint! 
 
Vi hörs kompisar!
 
 



Skaldjur & vin
Publicerat den

Igår tåg jag tåget till Mjölby och spenderade dagen med mamma. ett besök hos Frissan och en mysig fika bjöds det på i det kalla vädret. När jag kom hem möttes jag av ett stort paket här hemma. Adams leksam aka vår nya tv hade kommit. Den är gigantisk! Fin osv men jag tyckte vår gammla dög gott o väl. Nya HD kanaler måste man tyligen ha nu också, ibland alltså..
 
Framåt kvällen tog vi en sväng ner på stan, tanken var att vi skulle käka på det nya hamburgerstället, men det blev finresturang istället. Skaldjur och vitt vin för min kära och parmesanpasta med rose för min del. GOTT! Efter det cyklade vi glatt hem, gosade ner oss under varma filtar och såg på film. Kunde inte haft en bättre dag!
Idag ska vi fixa lite grejer innan min resa och sen blir jag bjuden på glass i söderköping, mums!
 
Vi hörs kompisar, puss&kram!
 
 
 
 
 



Smal
Publicerat den

Igår satt jag och Ellida och prata länge om hur vuxna sätter osunda ideal hos barn. Vi alla har nog haft någon eller några situationer där en vuxen eller någon annan trygghet för oss får oss att känna oss obekväm med hur vi ser ut. 
Jag kan med handen på hjärtat säga att på den vänstra bilden var jag lyckligare än någonsin. 



Jag var iväg på min första charterresa på egen hand - Magaluf! Mamma o pappa hade hjälpt mig att hetspacka då det i vanlig ordning var en sista minuten grej. Vi hade hela tiden pratat om min nya bikini och jag älskade den! 

Den högra bilden där jag är smal men betydligt osäkrare på min kropp. Nu helt plötsligt bedöms jag för hud, viktnedgång och muskler. När jag var tjock så var jag tjock. Ingen brydde sig om mig och ärligt talat sket jag blanka fan i om någon vände sig om efter mig eller inte. Jag ville bara bada. Numera kommer alla frågor, funderingar och rent av påstående på hur jag är eller bör vara. 

Summan av kardemumma är att smal är inte synonym med trygg, vacker och självsäker som många verkar tro. 



Kolapaj & Jordgubbar
Publicerat den

Inga förbättringar på väderfronten, men idag sov jag för första gången längre än till halv 8 OCH vakna utan huvudvärk. Vilken känsla! Gårdagen bara flög förbi så idag ser jag fram emot en lugn och harmonisk dag! En utav mina bästa vänner kommer hit och vi ska umgås, hennes första semester dag och min rastlöshes botas. Kan inte bli bättre! Vi har inte setts sen hennes Möhippa och i augusti gifter hon sig med sin käraste så vi har nog en del att pladdra om i vanlig ordning. 
 
Jag älskar när jag får folk på besök för då får jag anledning att baka, vi har massa gott hemma. Men hembakat godfika är svårslaget! Det blir kolapaj med jordgubbar, så sämre kan man ju ha det! :)
nu har jag fått i mig frukost och tänkte försöka mig på att packa, vi åker på Måndag och resväskan har stått i klädkammaren sen vi hämta den. HATAR att packa, är en galen sista minuten packare! 
Men ska ge det ett försök!
 
Vi hörs kompisar, puss&kram
 
 



Ohana means family. Family means nobody gets left behind or forgotten.
Publicerat den

Denna Tisdag har kännts som den längsta på länge! Jag klev upp vid 7 imorse och satte igång o tvätta. Tänkte när vädret ändå bjuder på sin dåliga sida får jag passa på o göra allt man inte vill göra när solen skiner. 14.00 och jag har hunnit tvätta 12 maskiner, rensa mina garderober o lägga ut kläder. Det är faktsikt med sorg i hjärtat jag gör mig av med vissa kläder. De är ju så fina, men det spelar ju ingen roll när de inte passar längre.
 
 
 
 Jag har även hunnit förbereda för kvällsmat, städa här hemma o snart läst en halv bok. Det är tråkigt att vara ledig när alla andra jobbar nu. Rastlösheten tar kål på mig. Jag har målat naglar, lockat håret, rensat i lådor allt för att få tiden att gå. Ändå är kl BARA 14! Men snart så slutar förhoppningsvis Linn o då ska det fikas o snackas skit! :)
 
 
 
Igår hade jag en fin dag trots det tråkiga vädret. Tog en skön sovmorgon, åkte ned på stan o gjorde lite ärenden och sen kom Carro o plocka upp mig. Vi åkte ut till Cloetta och jag plocka på mig allt gott jag kunde tänka mig. Det är ju ett himmelrike för en godisråtta som mig! När vi kom hem mötte vi upp Adam och det blev kvällsmat hos Carro, med Tacos på menyn. Galet gott! Kvällen avslutades med kaffe och spel. Det är så roligt att Adams familj bor i stan. Det är lite som att få en extra familj på köpet!
 
 
 
 
 
 
Vi hörs kompisar, puss&kram



We keep this love in a photograph, we made these memories for ourselves.
Publicerat den

I  helgen har vi tagit vara på varenda solstråle. Fredagkväll plockade Adam upp mig efter jobbet och vi mötte upp Emma & Micke. Tog med oss massa god pickick och gav oss ut till vårt badställe. En perfekt fredagskväll kan jag lova er, solen låg på länge och vattnet var så varmt varmt, somnade gott med ett leende på läpparna!
 
 
 
På lördagen klev vi upp skapligt tidigt, packade väskorna och begav oss till Motala och Varamon. Hela dagen låg vi o solade och badade. Ställe solstolarna i vattnet och svalkade oss, så varmt men sååå skönt! Jag lyckades knappt få någon färg medans Adam brände sig rejält!
 
 
 
 
 
 
 
På kvällen tog vi en snabbdusch och styrde kosan mot Hageby där min bästa vän fyllde 25 år. Picknick och mys med vovve fick bli en perfekt avslutning på en underbar dag! Lyckan som infann sig när vi cyklade hem på kvällen var helt galen, tror jag kommer dö av lycka ibland känns det som.
 
 
 
 
 
 
 
På söndagen fångade vi det sista solen, blev lite shopping på ingelsta innan vi gav oss ut och tog ett sista dop för denna helg. Sedan så blev det plock o styr här hemma för att avsluta helgen på bästa vis. Glass på halvars och mys på balkongen när solen gått ned.
 
 
Jag säger då det, kan man dö av lycka lär jag göra det. Den här helgen får 10/10 solstrålar och jag har fått njuta utav det bästa i livet under en hel helg!
 
 
 



Then you came my way on a winter's day.
Publicerat den

Aldrig någonsin trodde jag att jag kunde älska en människa så mycket som jag älskar honom. Det har alltid varit jag mot världen och det har varit ganska okej. Aldrig riktigt kännt mig ensam så som många singlar beskrev det. Jag hade så mycket vänner och familj runt mig att kärlek aldrig varit något som saknades. Men den kärleken jag känner för honom och han för mig är något helt annat. Han har funnits i mitt liv i snart två år och det senaste året har hand vänt upp och ned på det helt och hållet. 
 
Inatt drömde jag att han dog, hans hjärta stanna. Jag vakna i panik o skrek, ruska på honom med gråten i halsen. Självklart vakna han också, han låg ju bara och sov. Men den paniken en dröm gav mig är bland det värsta jag upplevt. Ibland gör det så ont att älska någon. Rädslan att förlora personen tar nästan över glädjen att ha personen i sitt liv.
 
Usch för hemska drömmar, men ibland är det bra att tänka till på vad man egentligen har och inse hur lätt livet kan vända. Han gör mig så glad ocg lycklig, får mig att känna mig trygg,vacker och självsäker. Kan inte tänka mig ett liv utan honom.  Jag är aldrig så rädd som när jag är riktigt lycklig för då har jag som mest att förlora.
 
Himla melakonisk morgon detta blev. Men detta deppiga väder och hemska drömmar går lite hand i hand. 
 
 
 
 
 



Jakten på den perfekta bikinin.
Publicerat den

Snart kommer Adam hem och då ska vi plocka upp bästis o pojkvän samt hans lillebror för en helkväll utomhus! Vi har hittat oss ett eget litet smultronställe där vi tagit oss ett kvällsdop hela veckan. Det är galet varmt vatten men även folktomt vilket är så skönt. Jag har varit och köpt massa gott till oss, tidiningar och en volleyboll för även imorgon blir en stranddag. Vi ska åka till Motala o hänga på varamon hela dagen, vilken lycka! 
 
Idag ska jag ha en av mina nya bikinisar. Trots en galen viktnedgång så tycks tuttarna inte vilja krympa mer så bikinijakten är nästan värre nu än innan känns det som ibland. Men vi hoppas att denna gröna pärla levererar. Förövrigt så känns min semester väldigt fin såna här latdagar. Det är väl när solen försvinner som tristessen äter upp mig! 
 
Vi hörs kompisar, puss & kram! 
 
 



Första semestern någonsin
Publicerat den

Idag blev min sista jobbdag! Om det kändes magiskt?! Svar JAAAA! Hela fem veckor ska jag gotta mig i ledighet. Det är något speciellt med att vara ledig på tex midsommar, ha semester, va ledig på jul osv. När man som jag arbetat sen man var 15 år så har allt detta varit självklara jobbhelger men nu helt plötsligt har man betald semester. Livet är ju bra fint ibland! Vi firade det hela med att jag träffade min bästa vän o låg i parken o hängde i någon timme eller två. För att sedan bege mig hemåt, packa korgen och ge mig iväg med min älskling. Vi åkte till en strand som var lagom folktom, åt god mat o badade. Kunde inte tänka mig en bättre start på min semester!
 
 
 
 
Igår så hade jag lite AW med jobbet som ni vet. Det blev en fin kväll med mycket skratt. Det är härligt o känna att man trivs med sitt gäng. Det är så mycket tid vi spenderar tillsammans så känna sig trygg i arbetslaget är verkligen viktigt för mig. Nu ser jag fram emot en fartfylld höst med mina pinglor! 
 
 
 
 
 
Vi hörs kompisar!
Puss&Kram