Ett steg närmare examen
Publicerat den

Så jävla underbart!! Har gått o oroat mig över tentan jag skrev för ett par veckor sen. Var helt övertygad om ett U och därmed förskjutet examinationsbevis. Idag kom domen, ett jävla VG!!  Så
Jävla skönt så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Detta ska firas med julmust. Ska till ÖB o leta. Har letat överallt, varför finns det ingen för? 








I keep dancing on my own
Publicerat den

Måndag och ny vecka sätter igång. Idag var jag på min allra sista föreläsning och sista kursintrot. 10 veckor uppsats börjar idag. Vemodig känsla det där för jag älskar studentlivet men är så sugen på att börja jobba nu. Tror detta kommer bli toppen. I Januari kommer jag vara tacksam över att ha klarat dessa 4 år studier.
 
Efter föreläsningen drog jag och en vän till gymmet o kötta! Kändes fint imorgon kör vi igen. 3 pass i veckan känns mer okej nu när jag får bestämma själv hur dagarna ser ut. Igår körde jag 8 km promenad o så har vi ett pass på fredagen också. Kommer bli såå bra detta!



 
Nu ska jag se lite BBT med syrran. Vi hörs kompisar!
 



Söndag
Publicerat den

Jag är såå trött! En riktigt seg söndagkväll på hagagatan är det. Gick 8 km förut o en dusch senare så är jag redo för sängen. Försöker vänta tills kl är 21 iaf så att jag inte vaknar mitt i natten pigg och glad! 

Ny vecka imorgon och 10 veckor uppsats börjar nu. Skönt att äntligen sätta igång och få det överstökat !:) 






Daddys girls!
Publicerat den

Kom precis hem där till hagagatan. Har varit i Motala hela dagen med syrran. Blev en spontantripp för o pigga upp pappsen som blivit gräsänkling sen igår. Mamma är ute o reser o har sig. En riktigt mysig dag med mat o gos med vovven. Hann även träffa
 En god vän! Mys! 




Nu ska jag svira om här o bege mig mot en vän för lite festligheter! Ha en trevlig lördag kompisar! :) 






TGIF
Publicerat den

Ska strax iväg på middag med tjejer jag jobbade med i sommras. Ska bli såååå roligt, en av de går  i min klass så henne träffar jag emellanåt men de övriga tar det lite längre tid emellan när vi ses. Vi har bokat bord på enoteket o sedan blir det lite drinkar. En fantastiskt fin fredagkväll som jag gärna offrar idol för.
 
Nu är jag färdig o väntar mest ut både regn och tid. Tänkte gå ner till stan men himlen har öppnat sig och mina lockar är inte så sugna på vatten. Så spånkan får det bli! Tog även lite före och efter bilder tidigare idag så de kommer här framöver, spännande med allt som skett!:)
 
Ha en fin kväll raringar!
 
 



Coffe dosen't ask silly questions. Coffee understands.
Publicerat den

Denna vecka har flugit förbi i raketfart! Rätt som det är så sitter jag här o har fredag. Ganska skönt ändå, var min sista VFU vecka och igår var sista dagen för mig. Mysig dag med massor kramar från barnen. VFU har jag aldrig tyckte är roligt men denna har gått helt okej. Själv stället älskar jag, med alla barn och pedagoger det är mer syftet med VFU i sista kursen jag inte förstår. Men snart så är jag ju färdig och då är VFU ett minne blott! :)
 
Nästa vecka påbörjar jag min uppsats och det känns himla bra. Vill ha allting överstökat nu och bara börja jobba. Trots att det är så nära så känns det ändå så långt bort. Men jag är helt övertygad om att dessa 10 veckor bara kommer flyga förbi. Har dessutom en himla massa skoj inbokat så kan ju inte bli dåligt det här känner jag.
 
Nu ska jag göra mig ordning o ner på stan med syster. Vi hörs kompisar! :)
 
 



Can't get you of my mind.
Publicerat den

Sitter i skolan och väntar in en kompis. Vi har en uppgift som ska göras med hjälp av gammal kurslitteratur, så vi ska till biblioteket och leta lite vettiga texter och förhoppningsvis bli färdiga idag! Praktiken gick snabbt idag o förutom timman ute så var det en väldigt mysig dag. Barnen var så mysiga o lugna och jag hade ett vettigt möte med min handledare. Känns himla bra o gå därifrån med en bra känsla i magen.
 
Igår kom min syster över o vi skulle se lite tv. Vi käkade hemmagjord guacamole o tacoschips till det. Har inte haft några problem förut med något men igår kom min första riktiga dump. Höll i sig i någon timma och oj så dåligt jag mådde. Ville bara spy upp skiten men det gick såklart inte. Är så tacksam att jag inte dumpar på det viset dagligen, hade aldrig pallat med det. Märker av nu att jag testar mina gränser till det yttersta. Många som påpekar o har åsikter igen, men det är ju MIN kropp och MIN mage, hur eller varför jag testar gränserna är ju ändå upp till mig. Jag ska leva ett normalt liv, det har alltid varit prio ett. Normalt men med ett litet matintag, vad jag sedan äter är upp till mig.
 
Måste även försöka ge mig ut på en promenad ikväll. Är så sjukt tråkigt när det regnar och är så kallt! Men försöka kan man alltid! :)
 
Puss&Kram kompisar.
 
 
 
 



You better think twice.
Publicerat den

Fy fan för detta väder ni! Idag var det inte roligt att vara ute på praktiken. Barnen älskade ju det men inte fröknarna. Kallt, blött o riktigt ruggigt! Men här sitter jag ännu en kväll o undrar vart dagen tog vägen. I vanlig ordning blev det en liten tupplur efter praktiken och nu sitter ja och pluggar, gissa om man kommit ur form dessa veckor ifrån skolan. Men jag ska nog kunna knåpa ihop ett bar sidor.
 
Påtal om annat, pizza igår gick jätte bra, åt inte ens en fjärdedel men mådde bra trots det. Pizza idag gick inte alls bra, åt lite förut av resterna och usch så jag mådde illa. Tolkar det som en dump, det var kortvarigt men ändå oskönt. Så får nog passa mig lite för pizza, tråkigt nog var det inte ens så gott som jag föreställt mig. 
 
Nu ska jag fortsätta här innan jag bänkar mig i soffan med syrran och bra tv!
 
Trevlig måndag ni!:)
 
 
 
 



Heaven's got a plan for you
Publicerat den

 
 
 I vanliga fall så är söndagar så sega dagar. Men denna blev riktigt mysig! Jag sov på tok för länge men det var jag värd efter gårdagen. Sedan kom min bästa vän hit med bebis o vi bara myste hela dagen lång. Längtar tills någon i min närhet får bebis så jag kan gosa dagarna långa!  Strax så kommer en annan vän hit för Pizza o film. Så kan ju inte gnälla ni. Ska bli spännande o testa pizza, hittills har ju ALLT gått bra men man vet ju aldrig när magen kan bestämma sig för att säga nej. Men det kommer nog gå bra.
 
 
 
 
Igår var jag på inflyttningsfest och sedan puls med grabbarna, trevlig kväll men ännu trevligare o få bädda ned sig efter en himla massa spring i regnet.
 
 
 
Ny vecka imorgon o sista veckan på praktiken, ganska skönt! Ska även försöka klämma in 3 pass träning denna vecka, ska bli spännande o se hur det går. Men allt går ju med lite vilja, eller hur!;)
 
 
 
Puss & Kram kompisar!
 
 



Lördag
Publicerat den

Finns ju ingen skönare känsla än att få gå o lägga sig igen efter frukost! Imorse ringde inte klockan, så himla skönt o få sova ut äntligen! Igår var en toppen fredag! Mys på praktiken, en runda på stan med grabbarna o sen lite kvällsmat hos de innan vi softa lite på världens bar. Gick o la mig väldigt nöjd igår såklart.

 Idag ska jag städa o fixa lite hemma o sedan är det inflyttningsfest hos en klassis ikväll. Blir dock lugnt för imorgon jobbar jag!:)


Ha en fin helg kompisar:)



I was here
Publicerat den

Torsdag är min hatdag men även favorit dag. Segaste dagen på veckan men även sista dagen innan fredag. Hade dock en fin torsdag på praktiken o sedan hängde jag med syster och en kär vän. Nu ligger jag i soffan o ser på min kassa tv, som ständigt hackar. Bryter ihop snart, hatar boxer alltså!!
 
 
 
Till något roligare så måste jag ge mig själv en klapp på axeln. Igår var jag hos dietisen på en sista koll innan årsskiftet. Hon var mer än nöjd med mina -24 kg. O det skönaste av allt var atthon hade en lika vettig inställning som jag. Allt var okej så länge jag mådde bra o ville jag ta en kaka så var det helt okej. Skönt att få det bekräftat i denna GBP djungel där alla är fulla av en massa åsikter.
 
 
 
På kvällen när jag kom hem var jag sååå trött, frusen o ville bara lägga mig i soffan. MEN jag tog tag i livet, svirade om till träningskläder, klädde mig varmt och gav mig ut på en löprunda!  Har börjat löpa lite sedan jag fick godkänt på att träna. Det är fruktansvärt jobbigt men det har ständigt gått framåt. Igår sprang jag 3 km o gick ytterligare 4 km. Behöver jag påpeka att jag har sån sjuk träningsvärk efter varje träning. 
 
Nu ska jag bädda ned mig i soffan med gott samvete och leta efter halloweenkläder. Ska bli så skönt o få lägga sig ikväll.
Vi hörs kompisar!
 
 
 
 



We could be so great
Publicerat den

 
Igår ladda jag upp med ost, kex och chokolad, myste till en tråkig jävla måndag. Grabbarna var här och även syster blev, revenge och PH. Jag kan inte klaga på min måndagkväll ni!
 
 
 
Men vilken tisdag det blev! Skrev tenta tidigt imorse, skönt att ha det överstökat. Sedan hade jag ju klipptid idag och större delen av håret rök. Jag har ju oftast långt hår, men var så himla trött på allt det slitna så allting åkte. Är ganska nöjd. Sen åkte jag hemåt där Mamma, Tyson och Elvira vänta. Mysdag med de, god mat, god fika och även en liten handling klämdes in. Jag klagar inte. 
 
Fick även tillbaka mitt PM idag, G! Skön känsla, lägger ännu en kurs bakom mig. Imorgon ska jag träffa dietisen för en sista koll, har en massa frågor o hoppas hon är nöjd med resultatet!
 
Imorgon är det tillbaka till praktiken igen. 
Puss&Kram
 
 



I don't mind if you don't mind
Publicerat den

Vad trött jag blir på mig själv. Sitter o pluggar inför en tenta jag har imorgon och tankar bara smiter iväg till annat hela tiden. Det blir min sista tenta som skrivs och jag hoppas innerligt att jag klarar den för jag är så trött på skolan just nu och all min motivation är som bortblåst!
 
Praktiken rullar på som vanligt och jag stormtrivs, barnen är underbara, personalen likaså och mina tider är inte så dumma de heller. Kommer bli konstigt att inte kunna återvända dit utan istället vara anställd vid ett annat arbetslag. Men det ser jag fram emot också!
 
För övrigt rullar livet på, maten, motionen, kilona ja allt rullar i sin takt. Det har gått lite upp o ned med vikten senaste 2 veckorna men det är mina hormoner som spökar och lingonveckan som gör sitt. I lördags var jag i Ullared med ett gäng studenter. En rolig dag och mycket fick jag med mig hem. Orkade inte riktigt prova det jag hittat utan tog den strl som jag alltid brukar ha, gissa min förvåning när jag druknar i det när jag väl provar det hemma. Men som tur är har jag andra vänner som får anvädning av allt det fina.
 
Nu ska jag återgå till mitt tentaplugg. Ni kan väl hålla en eller två tummar för mig kompisar!
 
Puss&kram
 
 



Torsdag
Publicerat den

Med mensvärk från helvetet beger jag mig mot min sista dag på massage utbildningen. Stillhet o ro på schemat. Ska bli spännande.

Igår var mina pojkar här på middag. Käka mat o kolla på PH, helt onsdag faktiskt. 
 Fredag imorgon min favorit dag! 

Hörs kompisar!:) 






Tisdag
Publicerat den

Vilka jävla dagar! Mycket tidiga dagar med praktiken nu men varje dag när jag kommer hem är jag så kall och frusen att jag MÅSTE sova en stund. Min energi är helt galen orkar knappt någonting om jag inte får sova en stund. Sedan går jag ständigt runt och fryser. Vet inte riktigt hur jag ska klä mig för att det ska funka. Det är ju lite läskigt för det är ju BARA oktober ännu. Hur ska jag lösa vintern ?

Till något roligare så ska jag på massage och qigong utbildning nu i två dagar med nya jobbet. Så spännande! Igår hade vi HLR utbildning på kvällen, intressant  men läskigt också hur lätt livet bara kan försvinna om man inte agerar. 

Nu blir det mat o bad! Måste få upp värmen !






Söndag
Publicerat den

Kan ju inte påstå att jag är bortskämd med tid på senare tid. Är ute på praktik nu. Dagarna går i ett men även övriga livet. Längtar tills den är över. För just nu känner jag mig mest överflödig även om jag älskar min praktikplats. 

Till annat skoj så va jag ute i helgen igen, hade en trevlig kväll men var ännu trevligare när vi frusna kom hem o bädda ned oss! 

Ny vecka nu som jag ska kämpa
Mig igenom o sen är det ULLARED! Är lite för pepp för det känner jag, haha!

Nu ska det dock sovas, natti natti.