Ohana means family. Family means nobody gets left behind or forgotten.
Publicerat den

Denna Tisdag har kännts som den längsta på länge! Jag klev upp vid 7 imorse och satte igång o tvätta. Tänkte när vädret ändå bjuder på sin dåliga sida får jag passa på o göra allt man inte vill göra när solen skiner. 14.00 och jag har hunnit tvätta 12 maskiner, rensa mina garderober o lägga ut kläder. Det är faktsikt med sorg i hjärtat jag gör mig av med vissa kläder. De är ju så fina, men det spelar ju ingen roll när de inte passar längre.
 
 
 
 Jag har även hunnit förbereda för kvällsmat, städa här hemma o snart läst en halv bok. Det är tråkigt att vara ledig när alla andra jobbar nu. Rastlösheten tar kål på mig. Jag har målat naglar, lockat håret, rensat i lådor allt för att få tiden att gå. Ändå är kl BARA 14! Men snart så slutar förhoppningsvis Linn o då ska det fikas o snackas skit! :)
 
 
 
Igår hade jag en fin dag trots det tråkiga vädret. Tog en skön sovmorgon, åkte ned på stan o gjorde lite ärenden och sen kom Carro o plocka upp mig. Vi åkte ut till Cloetta och jag plocka på mig allt gott jag kunde tänka mig. Det är ju ett himmelrike för en godisråtta som mig! När vi kom hem mötte vi upp Adam och det blev kvällsmat hos Carro, med Tacos på menyn. Galet gott! Kvällen avslutades med kaffe och spel. Det är så roligt att Adams familj bor i stan. Det är lite som att få en extra familj på köpet!
 
 
 
 
 
 
Vi hörs kompisar, puss&kram


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo