We keep this love in a photograph, we made these memories for ourselves.
Publicerat den

I  helgen har vi tagit vara på varenda solstråle. Fredagkväll plockade Adam upp mig efter jobbet och vi mötte upp Emma & Micke. Tog med oss massa god pickick och gav oss ut till vårt badställe. En perfekt fredagskväll kan jag lova er, solen låg på länge och vattnet var så varmt varmt, somnade gott med ett leende på läpparna!
 
 
 
På lördagen klev vi upp skapligt tidigt, packade väskorna och begav oss till Motala och Varamon. Hela dagen låg vi o solade och badade. Ställe solstolarna i vattnet och svalkade oss, så varmt men sååå skönt! Jag lyckades knappt få någon färg medans Adam brände sig rejält!
 
 
 
 
 
 
 
På kvällen tog vi en snabbdusch och styrde kosan mot Hageby där min bästa vän fyllde 25 år. Picknick och mys med vovve fick bli en perfekt avslutning på en underbar dag! Lyckan som infann sig när vi cyklade hem på kvällen var helt galen, tror jag kommer dö av lycka ibland känns det som.
 
 
 
 
 
 
 
På söndagen fångade vi det sista solen, blev lite shopping på ingelsta innan vi gav oss ut och tog ett sista dop för denna helg. Sedan så blev det plock o styr här hemma för att avsluta helgen på bästa vis. Glass på halvars och mys på balkongen när solen gått ned.
 
 
Jag säger då det, kan man dö av lycka lär jag göra det. Den här helgen får 10/10 solstrålar och jag har fått njuta utav det bästa i livet under en hel helg!
 
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo