I got all I need when I got you and I
Publicerat den

Torsdag redan och denna vecka lider  mot sitt slut. Har kännts som en seg och motig vecka men tänka sig att man tog sig igenom den också. Imorgon vankas det tjejkväll och klackarna i taket. Hoppas bara min ork är med mig hela kvällen. Blir o klunka celsius varvat med kaffe.
 
Ska bli skönt med helg. Vi har lite inplanerat men inget som stör en skön SOVMORGON! Även att inget har hänt så känner jag mig så melakonisk och mentalt slutkörd på något sätt. Vet inte om det är hösten i sig eller vad det beror på. Men alla känslor är lite smått borta och det mesta kvittar lite. Likgiltighet är nog rätt ord och den känslan gillar jag inte alls. Hoppas på att en ordentlig tjejkväll sätter igång hormonerna så att känslostormen kommer igång igen.
 
Vi har precis ätit lite kvällsmat här hemma. Jag gjorde i ordning maten och så gick vi ut på en lång och skön promenad. Väldigt mörkt i skogen nu men det var skönt med den friska luften. Nu sitter jag med rosiga kinder och en tjocktröja på, en kopp te och en kram så är denna kvällen perfekt! :) 
Vi hörs kompisar, puss&kram
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo