Fartfylld helg!
Publicerat den

Sitter i bilen påväg hem till
Norrköping efter en toppenbra helg! Adam kom ju aldrig iväg till Tyskland så vi har myst till fullo hela helgen. Fredagen bjöd på en tidig dag på jobbet följt av mysig mellanmål med bästis. Vi bytte julklappar och snacka ikapp. På kvällen gjorde vi hemmagjord pizza och drack vin, såå gott!!  Lördagen klädde vi på oss massor kläder och begav oss ut till Adams pappa. Där åkte vi kälke och fyrhjuling på isen för att sedan värma oss med kaffe, smörgåsar och semlor. En riktigt rolig dag ute i kylan. På kvällen gjorde vi revbenspjäll och potatisgratäng för att sedan mysa ned oss i soffan och se på tv men jag slocknade snabbare är snabbt! Haha så himla trevligt sällskap man är ibland.
 

Idag har vi spenderat hela dagen i Motala med min familj och bästis med barn. Två födelsedagar gick av stapeln och det bjöds även där på en massa gott! 
Är helt sanslöst trött om dagarna nu och skulle bokstavligen kunna sova bort mitt liv. Tror nog lite vitaminer saknas. Måste verkligen skärpa till mig på den fronten! 
Imorgon börjar en ny vecka, kul! 
Puss&Kram 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo