Torsdag
Publicerat den

Tänk att det redan är torsdag! Denna vecka har flugit förbi och imorgon är det redan fredag! Att komma tillbaka till jobbet var inte alls så hemskt som jag trodde. Jag älskar ju faktiskt mitt jobb och gillade inte alls känslan av att inte vilja komma dit. Men att få träffa mina barn och kollegor gjorde minsann susen! 



Igår så slutade jag tidigt och tog mig till gymmet. Kan jag inte få bort kilona ska jag ju åtminstone känna mig bra som jag är. Som så många påmint mig dessa dagar så har ju faktiskt 64 kg försvunnit så två små kilon bör ju inte vara hela världen ( även om det känns som så just nu). 



Adam har ännu inte kommit iväg och vi lever lite dag för dag där han kan bli iväg skickad närsom mer eller mindre. Men en intervju gjord igår eventuellt en till på gång så ska han ju kunna ro hem något annat så vi slipper denna röra. 



Bosse är ju bra söt, han mest gillar läget och hängde på allting. Igår somnade vi någon timma på soffan, sååå gosigt och uppskattat hos ett mattehjärta!  Har med andra ord bockat av hel del ångestmoment. Dessutom färgade Adam håret på mig i söndags så även det löste ju sig! 

Puss&Kram ! 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo