Två äckelkilon och ett äckeljobb!
Publicerat den

Har en sån jäkla tråkkänsla i kroppen! Hatar när det är såhär. Jag känner mig likgiltig och liksom ful.
Allt är bara fel och äckligt, motivationen till ALLTING lyser med sin frånvaro och kylan får mig snart att börja gråta. Jag hatar att Adam ska iväg och jobba och ALLT ansvar läggs på mig. I vanliga fall så är jag ansvarfull och agerar mer i sådana här situationer men just nu med Måndag framför mig så vill jag bara lägga mig under täcket och gråta! Jag HATAR HATAR HATAR det här jobbet han nu fått och dessutom : 
 


- Jag har gått upp två kilo och känner mig ÄCKLIGAST i hela världen. Allting är bara fel fel fel och även att jag köper nya fina kläder i SMÅ storlekar så försvinner inte äckekänslan. Så dessa två kilon MÅSTE bort! Jag känner mig som ett berg och som att jag vägde 129 kg igen. Allt känns så fel, äckligt och vidrigt på mig. 
 
- Min utväxt som jag aldrig har tid att ta tag i är sån ångest att jag snart spyr. Som jag önskar att min fåfänga var två snäpp mindre och att jag inte brydde mig ett skvatt!
 
- Jobbet.. Jag vill inte börja jobba. Jag älskar mitt jobb men jag vill inte börja jobba imorgon. Jag vill bara vara hemma på Nelinsgatan. Jag, Bosse och Adam, lite mat och en massa gos. Då är jag såååå himla nöjd!
 


- Bosse.. Jag har såååå dåligt samvete att jag måste lämna bort han hela dagarna. Lösningen är ju kanon. Han ska få umgås med Farbror Lucas om dagarna och han älskar verkligen Lucas. Kärleken är dessutom ömsesidig men trots det så vill jag inte lämna bort honom. Han är ju min lilla bebis som jag vill ha med överallt!
 
Ja ni hör ju jag är ett enda känslomässigt monster TROTS att mensen precis tagit slut. Kan man ha efterPMS?
 


Nog om allt tråkigt, igår var en trevlig dag och kväll! På dagen var Adams farmor, faster och pappa här på fika. Vi fikade och hade det riktigt trevligt. Väldigt sällan Farmor är här men alltid lika mysigt! Senare på kvällen duka vi om från fika till middag.Då kom Adams mamma, bror, syster och sambo. Det blev god mat, gott vin och ännu bättre sällskap! Som vi skrattade och såå roligt jag hade. Ångesten över att Adam snart åker släppte för ett par timmar. Dessutom vann jag på ett spel vilket ALDRIG händer då jag aldrig nästan har tålamod att spela klart något. Men igår briljerade jag med min Yoloinställning! :) 
 Jag ska försöka ta ett bad, mysa med Bosse och njuta av de sista timmarna av semestern för den här gången. Imorgon börjar allvaret och då får jag ta på mig mina coola attityd igen där jag tar allting med ro och allting löser sig. Men idag ska jag ligga under täcket och gosa!
 

Puss&Kram 
 Emma

Åh Ermina, har sånna dagar konstans och vet hur det känns. Ville bara säga att du är otroligt fin och jag hoppas innerligt att självförtroendet blir bättre! Har du sett hur du ser ut? Gå förbi spegeln och bara "daaaamn"! 😊. Robert jobbar i Sthlm under veckorna å det är jobbigt, men lovar att det blir bättre. I ensamheten kan du umgås med vänner, ta hand om dig, få en närmare relation med Bosse. Tänk vad härligt det är när ni saknar varandra och ses igen :).
Ha det bra och lycka till med jobb! Stor kram till dig!!URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo