Tvåbarns morsa bara sådär!
Publicerat den

I söndags kväll åkte jag och Adam till skavsta för att hämta hem våra tjejer. De har varit borta i tre veckor och denna vecka är frita, förskola och allting stäng men mamma måste jobba. Självklart ska tjejerna spendera veckan hos oss. Vi har gjort massa roligheter mest hela tiden och tiden bara springer iväg.
 
 
I måndags drog vi iväg med cykelkärran och hälsade på hos farmor Carro med katterna, handlade god kvällsmat och hade allmänt trevligt. På kvällen åkte vi och bada och besökte en stor lekpark. Igår blev det bullbak och mys inomuhus eftersom vädret var så omväxlande. Idag ska vi ut till Adams hemtrakter grilla, sola och bada.
Om det är något dessa dagar har lärt mig så är det att tålamod är den bästa gudagåvan, oj oj så det tar på en med två små.  ALLTING tar en sådan tid, "ska bara " mest hela tiden. Tur att det är minst lika roligt som tålamodskrävande.
 
 
Denna vecka bara flyger iväg och så gör även semestern, tänka sig att den snart är över. Måste krama ur allt det bästa ur den sista tiden. 
 
Vi hörs kompisar!
 
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo