Dag 15 av 21
Publicerat den

Så jävla trist! Nu kommer gnällfisen
Fram även här. Min förkylning är hemsk o jag är livrädd att operationen måste flyttas pga det. 

Dessutom har jag gjort illa mitt knä så jag vill gråta OCH jag är så sugen på kött o salt att jag skulle kunna slakta min egen kossa om jag fick äta den!
Tur jag ska sova då så kan jag ju drömma mig bort till mat istället ! Haha! 

Sista fadderdagen imorgon. Vad ska jag göra med all fritid ?! 


Dag 13 av 21
Publicerat den

I måndags var inskrivningen konstigt nog försvann alla obehagskänslor o det kändes bra. Men sådant ändras ju från dag till dag. Känns iaf tryggt med ett bra team bakom mig.  Har även daglig kontakt med dietisten pga kaloribristen. 

På inskrivningen så fick jag även reda på att jag väger långt under min målvikt så det var ju positivt. Negativt var dock att min våg hemma ljuger! 

Nu är det inte långt kvar av nollningen o det känns. Förkylningen har
Bitit sig fast o man känner sig ganska sliten. Men som tur är jag ledig resten av veckan. Skönt! 

Mer redo än såhär blir jag inte!:) 


Dag 10 av 21
Publicerat den

Nu har halva tiden gått och hungern tycks inte ge med sig så det är bara att vänja sig. Jag lyckas heller inte få i mig alla kalorier jag bör per dag vilket är jobbigt. Men imorgon är inskrivningen o vi hoppas på det bästa!

Helgen har varit lugn o rolig på samma gång. Umgåtts med massa vänner o förnyat hemmet. Jag är nöjd! Imorgon fortsätter vecka två av nollningen vilket är riktigt skoj!:) 
Dag 8 av 21
Publicerat den

Dagarna bara rinner iväg under dessa nollningsperioder. Jag har det iaf riktigt roligt o trots min längtan efter kött så mår jag väldigt bra. Jobbigast är ju orken. Jag orkar ju inte en bråkdel av det jag gör annars. Men jag tar mig igenom allt ändå. Sen längtar jag efter mat. Gud jag drömmer efter mat helt galet är det! Men snart så. Nu
Vill jag bara att tiden ska rinna iväg så att jag är färdig med skiten. Vågen står tyvärr också ganska still. Tråkigt ! 

Ikväll nalkas det sittning ska bli så kul! 


Söndag dag 4 av 21
Publicerat den

Imorgon sätter min fjärde och sista nollningsperiod igång. Jag har längtat så efter det och det ska bli så roligt! 

Har haft lite systermys nu på kvällen. Jag absolut älskar att hon bara bor på gatan över. 

Förövrigt mår jag fortfarande väldigt bra trots shaksen. Ibland slår hungern till o jag drömmer typ om man jag inte ens gillar. Men annars går det otroligt bra! 18 dagar kvar, hejaheja! 

Nu ska jag sova imorgon jobbar jag och har aktiviter på kvällen. Spännande!

Nattinatti


Dag 3 av 21
Publicerat den

Buljong är fina grejer! Har nog aldrig uppskattat buljong så mycket som jag gör just nu. Nu börjar det bli slitsamt. Hade en fullspäckad dag igår i det märktes. Varken jag eller mitt humör var på topp! 

Idag är en ny dag, dag 3 av 21. Bara o fortsätta. Alla är så fantastiskt snälla o peppande! Guld värt! Idag kommer dessutom min familj hit. Min lilla syster flyttar in på gatan mitt emot. Drömmen! Har längtat efter detta och de så himla
Mycket ! 

Nu ska jag slurpa i mig dagens första shake! Vi hörs kompisar! 


Måndag
Publicerat den

Jag överlevde! Första dagen gick över förväntan. Nu på kvällen har jag haft besök av en kompis o jag insåg att det är mycket lättare att hantera det när man har tankarna på annat! Tur jag har två veckor nollning att ta mig igenom! 

Nu kör vi, ni är med mig va!;) 


Dag 1 av 21
Publicerat den

Idag är dagen D kommen! Hade en fruktansvärd natt med migrän o kunde inte ens somna för det gjorde så ont. Så idag blir det inget jobb för min del inte! 

Men första shaken är intagen o nu är det enbart vatten o kaffe som ska ned. Har en sån sjuk ångest över detta som kom från ingenstans. Men det lär gå över hoppas jag. Det jag fruktar mest just nu är att jag ska må såhär dåligt under alla tre veckor. Fy fan om jag gör det! 
 Nåväl nu ska jag försöka sova ett par timmar till. 
Tisdag
Publicerat den

Åh vilken skitdag jag har! Till råga på allt Försov jag mig imorse så det började redan dåligt sedan har det forsatt i samma anda. Jobbet kändes fruktansvärt segt, påvägen hem kom en passande skur o hela jag blev dyngsur. Allt är värdsliga små saker men idag är jag inte på humör för att skratta bort de! 

Har dessutom haft massa strul med körskolan jag skulle tagit körkort med, galet irriterande med missvisande info! 

Nu ska jag hoppa in i duschen o bege mig mot en AW med världens bästa kollegor. Det om något lär ju pigga upp mig!:). 

Måndag
Publicerat den

Hej Hej, hemsk mycket Hej!
 
Ännu en Måndag kommen, tokigt nog har denna Måndag gått i raketfart och jag har haft en fin fint dag. Jag jobbade på förskola idag, världens bästa förskola. En fin dag i solen fick vi trots spöregnet imorse! Nu sitter jag o tar tag i måsten, HATAR sånt! Är en sån galen sista minuten människa så det finns inte. Jag har tex ännu inte lämnat blodprovet man ska lämna in innan flytet, men jag menar har ju två dagar kvar så det löööööser sig!:)
 
2 dagar kvar, ångest, ångest, ångest! Andas, andas aaaaandas! En dag i taget är mitt motto, inte blicka framåt. En dag i taget så kommer detta gå bra! Måste även väga, mäta o fota mig, men två dagar som sagt!:)
 
 Kul förresten att ni är så många som hittat hit! Lämna gärna ett spår efter er, kul o veta vilka ni nyfikna själar är!:)
 
 
 
 
 4 dagar kvar
Publicerat den

Första lediga dagen på 17 dagar. Känslan av att inte behöva ställa klockan var obeskrivlig! Somnade riktigt tidigt o har sovit gott nästan hela natten. 

Idag har jag tänkt göra sådant som inte hinns med annars o sedan kommer mina små änglar så jag ska få pussa lite på de vilket jag inte kommer hinna åka hem-hem o göra. 

Om fyra dagar börjar  flytet. Ångesten inför det är som är jobbigast just nu. För samtidigt som jag vill allt detta så är det så sjukt skrämande alltihopa. Det som skrämmer mig mest just nu är allt jag läser om alla andra, vissa historier är ju helt galna! Sedan är jag livrädd för att må dåligt länge o att glädjen i mig liksom ska försvinna. Men det ska jag verkligen kämpa för att det inte ska ske!
Nåväl! Bra konmer det bli hur rädd jag än är! :) 


Onsdag
Publicerat den

 
 
Jag har svårt att inse att en hel sommar har passerat! Jag menar Juni, Juli och nu är vi inne i augusti, GAAALET!
 
Snart lider mitt sommarjobb mot sitt slut och det ska bli galet skönt! Har jobbat 12 dagar i sträck o har hela nästa vecka kvar, tungt! Sen sätter skolan igång med en gång och Nolle-p med allt det innebär. Missuppfatta mig inte jag ser fram emot allting med stor spänning men hade varit skönt o ha någon dag att återhämta sig på. Men det vore ju inte jag om det inte gick i 180.
 
På tal om annat så börjar jag med flyt nästa veckan. Är så galet skräckslagen så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, men det ska bli skoj. Ska väga, mäta o fota allting i helgen så allt är klart o sen drar den stora resan igång. Kan inte fatta att det är så nära. Lever för det mesta i en enda dimma nu. Ska verkligen försöka skriva mer här om allting för jag tror att jag kommer ångra mig om jag inte har det nedskrivet. Dessutom är det ju roligt att peppa andra!
 Nu måste jag slänga mig i duschen o bege mig mot jobbet igen, vi hörs kompisar!