Bossebus
Publicerat den

Livet som hundägare är galet mysigt men även påfrestande. Jag har insett att jag har ett mattehjärta som kan värka för mindre än jag vågat tro men även insett vilken galen glädje en sådan liten varelse kan tillföra. 


Just nu är det sömnlösa nätter på nelinsgatan, Bosse är en stor kille och som gärna sover PÅ mig vilket inte håller i längden. Dels fär vår sömns del men även för hans egen del då sängen är hög och hans höfter tar stryk. Vi har därför börjat träna med att han ska sova på golvet vilket är gaaaalet svårt! Men skam den som ger sig. 

För övrigt är Bosse en galet härlig liten gosse. Han är den snällaste hunden man kan tänka sig och mysigare finns inte. Fick han välja själv skulle vi legat i soffan alla tre dagarna långa! Som ni märker så tar hundlivet mycket tid just nu men det är bara så mysigt så! Idag är första advent och vi har myst helt galet mycket här hemma. Bara lite snö som fattas nu! Puss&Kram BOSSE
Publicerat den

VI HAR BLIVIT MED HUND!! 

Det känns helt galet och overkligt men vi har blivit med en Bosse! 
Livet har ju vänt 360 grader men det känns galet bra och han är den finaste hunden man kan tänka sig. Så mysig och snäll! 

Vår kille! 


Throwbackthursday
Publicerat den


Hade lite #tbt på min instagram idag. Måste ofta påminna mig själv om vilken resa det varit och att liter hud här o var inte dödar någon! 

Imorgon är fredag och jag har längtat sönder efter helgen! Kommer bli en fin helg med massa vänner & kärlek kan inte bli bättre! 

Vi hörs kompisar! 
Puss&Kram Livet o så
Publicerat den

Fasan! 
Jag hinner inte riktigt med bloggen just nu! Jag gillar ju att uppdatera här men dygnet har bara 24 timmar och min energi räcker tyvärr till bara ett par av de! 

Men allting rullar egentligen på som vanligt och det är ett ganska skönt lunk just nu. Dock längtar jag efter jul och snö! Mer mys! Men det kommer det med givetvis. Har öppning idag och när jag slutat ska jag hem och SOVA! Roligare än så är livet inte just nu tyvärr. Har dragit på mig en jättetråkig förkylning också vilket jag hoppas släpper snart. 

Vi hörs kompisar,
Puss&Kram Helg o dä
Publicerat den

Efter en riktigt lång fredag var jag inte alls pepp på att svira om till finklänningen för att bege mig bort mot kalas. Men tur är väl att latheten inte vinner. Det blev en strålande kväll med min kärlek och alla fina vänner. Grabbarna klickade och det verkar som det kan bli lite middagar och spelkvällar framöver vilket är så kul! 
 


Idag har jag tagit det lugnt och bara varit, pysslat med röran här hemma som blivit sedan veckan och så träffat bästis. Snart kommer Adam hem o då ska vi åka och handla. Ikväll blir det planka, mys och film. En perfekt lördag! 
 


Vi hörs kompisar!
 Puss&Kram 
 Tisdag
Publicerat den

Har ekat tomt här i ett par dagar men en fartfylld vecka och helg har resulterat i lite ork. Dagarna går verkligen fort och vi är redan inne i november. Det är lite galet att även de allra sämsta dagarna tar någon gång slut. Just nu är jag inne i en rätt bra period och önskar att den kan hålla i sig! Det är en himla fart på jobbet och hemma lunkar det på så denna bra period ska nog allt hålla i sig. 

Igår tecknade jag gymkort och imorgon är det dags för första passet. Ser inte fram emot träningsvärken men tror detta kan bli kul. Med lite hjälp från min kära ska jag försöka bli lite fit o fräsch o så! 

Hörs snart igen kompisar! 
Puss&Kram 💋