2 år sen
Publicerat den

Idag är det två år sen jag tog det stora klivet i livet. Har gjort en resa som verkligen förändrat mitt liv men samtidigt får mig att tänka till hela tiden.

Såhär två år senare är resan ännu krokigare än tidigare och vägarna blir snävare. Att hålla koll på vikten och hålla den stabil är bland det svåraste. Att komma hit har varit relativt smidigt men nu känns det som en pärs. Det är 2 kg ned och 3 upp för att sen åka ned 5 igen. Så håller det på. Vill hitta en mer stabil vikt och känna mig okej med det.
Vänster 2015
Höger 2016

Förra hösten vägde jag 10 kg mindre än jag gör idag. 10 kg för mycket enligt min nära och kära. Jag själv har väldigt svårt att se samma bild som de. Men 10 kg ner är inte det jag strävar efter. Det jag egentligen vill är att inte känna att jag behöver väga mig 10 gånger om dagen, hela tiden hetsa sockret och jag vill bara känna mig fin. Varken mer eller mindre, vill vara nöjd med den kropp jag fått och byggt upp. Att det ska vara så himla svårt!

Men jag fortsätter att kämpa vidare, hur jag än vänder och vrider på det så är det mycket lättare att stå där jag är idag än för två år sedan. Nu vill jag bygga en stark, hälsosam och pigg kropp ! 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo