Dream big
Publicerat den

Helgen har varit såå mysig och på tok för kort!
Fredagen tillbringades med god mat och idol, så spännande nu med final i veckan! På lördag styrde vi kosan mot Motala för att fira en av mina fina vänner. På dagen blev det stallet med min stora tjej och sedan go fika på vårt ställe. Kunde inte blivit bättre. På kvällen svira vi om och drog oss mot födelsedagsbarnet men det bev en lugn kväll och vin. En annan nära vän droppade bomben om att hon väntar barn. SÅÅ KUL! Nu kan jag nog räkna min ogravida vänner på en hand, helt galet! När blev vi så vuxna?!
 
 
De är så fina! Min stora tjej är så klok, här berömmer hon hästen för att den var så duktig och så lovar hon att nästa gång ska han minsann få två morötter. Gissa om mitt hjärta smälte!
 
 
Tshirten är i strl M och kjolen kunde jag inte ens drömma om att kunna bära, nu sitter de som smäck! Men nu måste jag börja träna riktigt ordentligt. Mina promenader blir färre och färre ju kallare det blir. Men har lovat mig själv att så fort denna dumma uppsats är klar så ska jag minsann ta hand om mig själv!






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo