Be as snow, cold but beautiful.
Publicerat den

Fick något infall förut och började storstäda här hemma. Dammsög, torka golv och dammtorka allting, sortera kläderna och gjorde fint. Kan ju säga att jag ligger i soffan med väldigt gott samvete just nu!
Igår hade jag en vän hemifrån på besök här och så firade vi en annan vän här i norrköping. Blev kalas och mys men innan det bjöd jag på lite plockmat medans vi pratade bort timmar. Var inte alls sugen på utgång och idag vaknade jag mer förkyld än igår, tråkigt men kvällen var trots det trevlig. Nu tror jag att jag får ta en eller ett par lite lugnade helger framöver. Är helt slut känner jag. 
 
Testade förresten cider förut vilket inte alls funkat för mig innan operationen. Men efter ca 2 st var jag lagom full och magen hade inte gjort några protester. Dock tyckte jag vissa smaka på tok för sött så tror nog jag håller mig till vin ändå. 
 
I veckan är det jobb och plugg som gäller. Hoppas kunna hitta mer information till min uppsats och komma igång ordentligt. Är ju inte så lång tid kvar trots allt!
Ha en fin söndag kompisar!:)
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo