Everything means nothing if I ain't got you
Publicerat den

Igår var en så fin dag! Först hade jag planeringdag på jobbet, tar väldigt mycket på krafterna men är även en bra påminelse om hur jäkla bra kollegor jag har.Vi hade en rolig dag med mycket pussel och många bollar i luften. Det bjöds på massa onyttigheter och skratt så magen knep sig. 
 


När jag kom hem väntade en helt galet vacker bukett blommor, han slår aldrig fel min gosse. En höstbukett med vacka rosor och fina detaljer. Fick snabbt hoppa in i duschen för sen skulle vi iväg på äventyr och som jag undrat hela dagen vart vi skulle. Stoppet blev iaf Lagerqvists. En så sjukt vacker resturang som vi åt på första gången vi var ute och åt middag tillsammans så väldigt symbolisk men de har även en skagentoast som jag drömt om sedan vi åt där sist och senaste veckorna är skagentoast det enda jag tjatat om. 
 


Maten var lika magisk som förra gången och hela kvällen var magisk. Kunde inte sluta le en enda gång. Somnade gott med ett stort leende på läpparna. Adam har många bra egenskaper men just uppassning och få mig att känna mig som en prinsessa är hans speciallitet. Han är väldigt omtänksam och generös på kärlek när det kommer till just sådant. 


 
Ett år är inte lång tid, men för mig känns det som att det varit vi för alltid och jag hoppas att det ska vara vi för alltid. Han gör mig till en så bättre person och han får mig att känna en lycka jag aldrig trodde jag skulle få ta del av. Att vara i en relation är aldrig enkelt  och det går ofta upp och ner men det handlar om att vara ett och två på samma gång, vara sig själv men ändå delar av något så mycket större. Det handlar om att se lyckan i varandras ögon även när den är som obefintlig och höra hemma tillsammans men vartsom helst. Det handlar om val som egentligen är så självklara att älska och att vara lojal att inte kunna tänka sig ett liv utan den andra. Det handlar om att behöva varandra men ändå vilja vara tillsammans. 
 
Det handlar om en kärlek som är omöjlig att förklara men så beroendeframkallande och otroligt vacker.
 


 
Volim te♥️


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo