1 år tillsammans
Publicerat den

Vilken helg har blivit en del farande men nu äntligen är jag hemma igen. I fredags tog jag tåget hem till Motala och alla mina kärlekar där hemma. Vi hade fredagsmys och en hel dag på stan tillsammans. 



På lördageftermiddag blev det tåget hem till Motala och raka vägen hem till bästis. Ett ombyte senare var vi påväg ner på stan. Middag och Tjejmys! Galet mysigt och så himla gott! Drack den godaste drinken på länge! 

Hem och sova o idag så fick jag ÄNTLIGEN efter många veckors smygande överraska min kärlek. Vi firar ett år på torsdag och eftersom det är vardag så vet jag att vi inte är överdrivet pigga efter en hel arbetsdag. Därför bokade jag brunch åt oss idag och en hel mysig söndag tillsammans istället. Bruneheim uppskatta han men mest gick väl ps4at hem. Jag köpte det för ett par veckor sen och dom som känner mig vet hur svårt jag har att hålla tyst om överraskningar men tji fick de! Idag kunde han äntligen få som present och jag fick lätta på mitt hjärta! ♥️



Helgen har varit toppen men jag ser fram emot att bädda ned mig ikväll, för lite sömn och mycket aktivitet har resulterar i en huvudvärk som heter duga! 

Vi hörs kompisar, Puss&Kram 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo