Nonperfect
Publicerat den

Hej!
 
Som tidigare nämnt jobbar jag hemifrån idag. Riktigt skönt då mitt humör har varit i botten de senaste dagarna. Vet inte riktigt vad det är men känner mig som en riktig kärring, sur för det mesta och allmänt tråkig känsla i kroppen. Har senaste veckan inte kunnat träna pga en tråkig förkylning vet inte om det kan vara därför. Men hoppas lite helg gör så jag piggnar till. Vi har börjat fundera här hemma om jag inte är pollenallergiker, både mamma och min syster är det så helt omöjligt vore det inte.
 
Idag hade jag planerat en perfekt dag, men som vanligt blir sådana perfekta dagar inte det. 
Jag tänkte sova ut, vakna pigg och glad. Äta frukost, göra min lakritsmaränger, gå till gymmet, skriva mina samtal, ta en lång promenad med Bosse och sedan avsluta kvällen i soffan med Adam. 
 
Nu är klockan visserligen inte så mycket ännu men jag vaknade trött, seg och hängig, ett huvud som sprängs och en riktigt täppt näsa. Marängerna brände jag, regnet öset ned om vartannat och jag kom inte iväg till gymmet som tänkt. Nog för att det inte blev som jag tänkt mig men en dusch senare sitter jag med Celsius och ska skriva samtalen. Denna dag lär nog inte bli perfekt och så är det bara. Ska skriva klart samtalen och sedan ta helg. Mysa med Bosse & Adam och äta god mat. Ibland är det bra så. Det måste inte vara perfekt. På söndag är jag eventuellt tillbaka till gymmet och det är också helt okej!
 
Vi hörs kompisar!
 
 Ellida Stålhammar

Ibland är det bara så att livet suger haha.. men det blir alltid bättre ;) kram på dig ♡URL: http://augustidrom.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo