Busfrallan!
Publicerat den
Det är kalla rundor nu med Bossebus, -10 visade det för en stund sen. Som tur är verkar inte Bosse vara överdrivet förtjust i kylan så han är väldigt snabb med sina behov. Blev en lite längre runda nu dock. Jag är ledig hela denna vecka och Adam har varit iväg och jobbat om dagarna. Det är väldigt mysigt att få lite ensamtid med Bosse. han och Adam var ju hemma tillsammans en hel månad. Just nu pluggar jag teori och varvar det med bus. Han är väldigt rolig vår kille. Mycket bus och bitande är det nu men även väldigt mycket gos. Han är en riktigt myshund och det bästa han vet är när vi alla tre ligger i soffan och myser då sover han som bäst! 
Att plugga teori kan ju vara bland det tråkigaste jag varit med om! Begreppstentan var roligare om man säger så. Men ett körkort är ett måste så bara att bita i det sura äpplet och plugga på. Det värsta är att jag gör ett test och det känns bra och ger mig på nästa för att sedan komma ned på botten igen. Känns som att visa saker verkligen aldrig sätter sig! 
Ikväll blir det bio med Adam, hans syster och pojkvän. Först lite middag och sedan " En man som heter Ove". Tror det kan bli en kanontisdag! Nu blir det lite mat innan jag dyker ned i böckerna igen!
 
Vi hörs vänner!
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo