Helg
Publicerat den

I fredags så duka jag upp med riktigt helg måltid, planka och så dessutom efterrätt! Så himla gott och mysigt att få sitta på balkongen.

Igår stod jag och Petra på wikbomarknaden och sålde aloe Vera produkter. Roligt att få komma ut och träffa så mycket folk och dessutom hänga lite med Petra. Det blev en härlig dag med många skratt. På kvällen när vi käkat mat så kände vi oss så rastlösa båda två så vi satte igång och pimpade min cykel. Blev en fin ros korg och rosa ringklocka. Så fint så!

Idag tog vi det himla lugnt. Åt frukost länge och hängde vid köksbordet. Det är men favvis! Vi kan prata bort flera flera timmar så. Sedan gick vi ut och lekte med Bosse en stund. Han älskar att spela fotboll och dessutom få göra det med husse OCH matte gjorde att vi hade en glad hund här hemma. På eftermiddagen sen åkte vi till Söderköping. Åt god mat & glass och bara strosa omkring på gatorna. Så himla mysig söndag blev det.

På kvällen sen skulle vi gymat tillsammans men min mensvärk var så hemsk så kom aldrig iväg. Istället däcka jag av smärta och sov bort två timmar.

Imorgon är det dags för jobb igen för Adams del. Jag och Bosse chillsr vidare här hemma.

Vi hörs kompisar! 😊







NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo